Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Το πάρκο αναψυχής στο αιωνόβιο δάσος της Μόβρης μετονομάστηκε σε "Στάθης Κοκκίνης"

Δυτική Αχαΐα: Το πάρκο αναψυχής στο αιων...

Δείτε ΦΩΤΟ

Μέσα σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα, με μια σεμνή τελετή στη θέση Σιβάρβαρι του όρους Μόβρη στον Κρίνο της Δυτικής Αχαΐας, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τον φυσιολατρικό σύλλογο του όρους Μοβρη, τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου δίνοντας το όνομά του στο Πάρκο της Αριάς ονομάζοντάς το σε ‘’ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ’’.

Απέδωσαν έτσι την οφειλόμενη τιμή στον άγρυπνο φύλακα της Μόβρης, πρωτοπόρο του εθελοντισμού και στη δημιουργία του Πάρκου αναψυχής στο πανέμορφο αιωνόβιο δάσος της Μόβρης, ένα μέρος που αξίζει κάθε ένας μας  να επισκεφτεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, οι Αντιδήμαρχοι και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Συλλόγου Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, το Τοπικό Συμβούλιο Κρίνου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων συγγενείς και φίλοι του Στάθη.

Στη δράση του ΣΤΑΘΗ, για τη προστασία της Μόβρης και τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού και της παρακαταθήκης που αφήνει για τη συνέχεια του έργου του μίλησαν, ο Γραμματέας του Συλλόγου Παναγιώτης Κοκκίνης, ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Κολλιόπουλος, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο πιστοποιημένος εθελοντής πυροσβέστης της Εθελοντικής Ομάδας Στάθης Κωνσταντινόπουλος και από την οικογένεια Κοκκίνη ο γιός του Στάθη, Γιάννης Κοκκίνης.

Στη συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια στην είσοδο του πάρκου, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ο Σύλλογός απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο και στην Εταιρία ‘’SYGOMETAL- KOKKINIS’’, για τις προσφορές τους.

Ακολούθησε γεύμα προς όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις