Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: Είχε κάνει ανήθικη πρόταση στην Νταϊάνα

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: Είχε κάνει ανήθικη ...

Σε συνάντησή τους το 1986, σε αγώνα πόλο, της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, γεγονός που της προκάλεσε σοκ - Τις αποκαλύψεις κάνει ο πρώην μπάτλερ της

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, τον εκλιπόντα μεγιστάνα και πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, ο οποίος φέρεται να έκανε μια «ανήθικη πρόταση» στην Πριγκίπισσα Νταιάνα, πριν εκείνη συνάψει σχέση με τον γιο του!

Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της, Πολ Μπούρελ, ο Αλ Φαγιέντ είχε εκφράσει την επιθυμία του να κοιμηθεί με τη Νταϊάνα, πρόταση που της έκανε ευθέως με αποτέλεσμα εκείνη να φτάσει «να τρέμει από αηδία».

Η πριγκίπισσα, που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 μαζί με τον γιο του, Ντόντι Αλ Φαγιέντ, αποκαλούσε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία «φρικιό» και «Γιόντα», από τον χαρακτήρα της διάσημης ταινίας Star Wars.

Ο Πολ Μπούρελ, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης της Νταϊάνα για περίπου δέκα χρόνια, δήλωσε ότι αηδίασε με τη συμπεριφορά του Αλ Φαγιέντ και πιστεύει ότι, αν η πριγκίπισσα ζούσε ακόμα, θα στήριζε τις γυναίκες που τον κατηγορούν τώρα για σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, πέντε πρώην εργαζόμενες έχουν κατηγορήσει τον Αλ Φαγιέντ για βιασμό, ενώ η MailOnline αποκάλυψε ότι άλλες 23 γυναίκες έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες καταγγελίες. Ο Αλ Φαγιέντ, αιγυπτιακής καταγωγής επιχειρηματίας, πέθανε τον περασμένο Αύγουστο στο Λονδίνο σε ηλικία 94 ετών. Οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο κατά την οποία ήταν επικεφαλής του διάσημου πολυκαταστήματος Harrods, από το 1984 έως την πώλησή του το 2010. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Αλ Φαγιέντ φέρεται να είχε δημιουργήσει μια «κουλτούρα φόβου» στο κατάστημα, με δεκάδες εργαζόμενες να καταγγέλλουν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούρελ, η Νταϊάνα συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Αλ Φαγιέντ το 1986, σε έναν αγώνα πόλο που διοργάνωσε το Harrods, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην μπάτλερ αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους, ο Αλ Φαγιέντ είπε στη Νταϊάνα ότι ήθελε να την παντρέψει με τον γιο του, Ντόντι, λέγοντάς της ότι «στην αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας προηγείται». Επίσης, της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στη Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα έλεγε στους δικούς της ανθρώπους ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί μια τέτοια σχέση, περιγράφοντας τον Αλ Φαγιέντ με λόγια που πρόδιδαν την απέχθειά της. Ο κ. Μπούρελ ανέφερε ότι ο Αλ Φαγιέντ φρόντιζε να της στέλνει δώρα, gadgets και παιχνίδια στο Παλάτι του Κένσινγκτον, τα οποία εκείνη επέστρεφε κάθε φορά. Είχε, επίσης, επιτρέψει στην πριγκίπισσα να χρησιμοποιεί μια μυστική είσοδο στο πολυκατάστημά του, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσει την εύνοιά της.

Το καλοκαίρι του 1997, η Νταϊάνα ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ, μετά από πρόσκληση του πατέρα του στην έπαυλη των 30 υπνοδωματίων στη Γαλλία, όπου πέρασαν τις διακοπές τους. Οι φωτογραφίες τους από το πολυτελές γιοτ Jonikal έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Μπούρελ πιστεύει ότι ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ήταν αυτό που κίνησε τα νήματα για να δημιουργηθεί αυτή η σχέση, καθώς ήθελε να συνδέσει την οικογένειά του με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις