Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Παναχαϊκή 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης Β στο Παμπελοποννησιακό- ΦΩΤΟ

Πανηγυρια για το γκολ του Ρόχας - Eurokinissi

Πανηγυρια για το γκολ του Ρόχας - Eurokinissi

2η αγωνιστική στο 66ο πρωτάθλημα της Super League

Η Παναχαϊκή πήρε το πρώτο τρίποντο για τον Β' όμιλο στο 66o πρωτάθλημα Super League 2, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Β', καθώς επικράτησε 1-0 του Αστέρα AKTOR Β'.

Θυμισε την Παναχαϊκή του Κυπέλλου, όπου με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς (Ολυμπιακός Βόλου, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα) είναι στον 5ο γυρο του θεσμού (στους "16").

Οι Αρκάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 53' λόγω της αποβολής του γκολκίπερ Γραμματικάκη και η ομάδα του Γιάννη Τάτση επικράτησε χάρη στο γκολ του Χρήστου Ρόβα στο 62'.

Οι Αχαιοί είναι πλέον στους τρεις βαθμούς, ενώ ο Αστέρας AKTOR Β' παρέμεινε στον έναν μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (57′ Ρόβας), Κοζορώνης (72′ Παπατόλιος), Νίλι, Λεσάι (83′ Μαδριγάλ), Τραορέ (72′ Ζέκοφ), Ντε Τόμας (83′ Τσάκνης).

Αστέρας AKTOR B' (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ντέτλερ, Τουρκοχωρίτης (56′ Λάσκαρης), Γρομητσάρης, Προύντζος, Ελκασάμπ (78′ Κεδίκογλου), Μπατζώνης (56′ Αρχοντάκης), Μπουλούλης, Κετού, Κωστέας, Όκο (64′ Παπαδημητρίου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports