Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Ολυμπιακός υπερπρωταθλητής και στο μπάσκετ, 86-85 τον ΠΑΟ

Eurokinissi

Eurokinissi

Μετά το χάντμπολ κατέκτησε το 6ο Σούπερ Καπ και στο μπάσκετ, για 3η φορά στην ιστορία του

Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αυτόν του Stoiximan Σούπερ Καπ μετά από μία συγκλονιστική μάχη με τον Παναθηναϊκό (85-86) στο κλειστό της Καλλιθέας.

Το πρώτο, από τα έως και 16, ντέρμπι της σεζόν 2024/25 ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Πολύ έντονο, πολύ δυναμικό, πολύ σε όλα του το βράδυ της Κυριακής (29/9) στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου.

Στο φινάλε  ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που χαμογέλασε, καθώς επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού για να ανοίξει τη σεζόν 2024/25 όπως την άνοιξε και πριν από έναν χρόνο, στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είχε σταθερά το προβάδσμαστο σκορ (μέχρι και +10 πόντους) παρά τις σημαντικές απουσίες (ΜακΚίσικ,Φαλ, Μιλουτίνοβ, Έβανς).

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο πρώτο και οι Σάσα Βεζένκοβ - Φιλίπ Πετρούσεβ στο δεύτερο ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που συνεχίζει χωρίς τους δύο βασικούς της σέντερ, τον Μουστάφα Φαλ και τον Νικόλα Μιλουτίνοβ.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο πιο αξιόπιστος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 19 πόντους, ενώ άλλους 18 έβαλε ο Κώστας Σλούκας. Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ δεν βοήθησαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, όσο χρειαζόταν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports