Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

ΝΟΠ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το σκουφάκι του Πανιωνίου ο Ανδρέας Μπιτσάκος

Φωτογραφία: pisina.net

Φωτογραφία: pisina.net

Μόνιμη πηγή ταλέντων η Πάτρα η οποία "βλέπει" τους αθλητές της να διαπρέπουν

Εκ των πρωταγωνιστών ο Μπιτσάκος στην ευρωπαϊκή νίκη των "κυανέρυθρων" επί της γερμανικής Σπαντάου.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο ευρωπαϊκό προσκήνιο της υδατοσφαίρισης, με μια εξαιρετική εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη με 14-8 απέναντι στην ιστορική Σπαντάου του Βερολίνου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στον όμιλο και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Euro Cup.

Η πορεία του Πανιωνίου στους ομίλους ξεκίνησε με την εμφατική νίκη απέναντι στην Τενερίφη της Ισπανίας με 16-9, ενώ ακολούθησε μια οριακή ήττα με 13-12 από την πανίσχυρη Σόλνοκ της Ουγγαρίας σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο του Πανιωνίου και των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων.

Ο Πατρινός αθλητής του Πανιωνίου, Ανδρέας Μπιτσάκος, που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην υδατοσφαίριση στην Πάτρα και τον ΝΟΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση και αναφέρθηκε αρχικά για την δουλειά των ακαδημιών της Πάτρας. «Στην Πάτρα έχουμε πολύ καλές ακαδημίες πόλο και βγαίνουν πολλά ταλέντα από εκεί. Είναι αρκετά τα παιδιά που παίζουν πόλο στις ομάδες της Αθήνας και ξεκίνησαν από την Πάτρα», δήλωσε ο Μπιτσάκος.«Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου, και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε. Θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει και το τρίτο παιχνίδι, ήμασταν πολύ κοντά χθες, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος».

Ο Μπιτσάκος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας στην Ελλάδα: «Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και πολλοί δεν μας περιμένουν, αλλά θα κάνουμε την έκπληξη και θα τα πάμε πολύ καλά. Προτιμώ να μιλώ με πράξεις, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε στις καλύτερες ομάδες και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην τετράδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports