Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Pulse για τις "μάχες" σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Pulse για τ...

Τις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δείχνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Τις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δείχνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr, που δημοσιεύθηκε σήμερα Δευτέρα (30.9.24).

Σύμωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis, στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος επικρατεί στο σύνολο του εκλογικού σώματος και στους ψηφοφόρους του κόμματος στις εκλογές του 2023, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται στους ψηφοφόρους των ευρωεκλογών του 2024.

Σε όσους δηλώνουν ότι σίγουρα ή μάλλον σίγουρα θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις τους με ποσοστό 31%, ενώ τη δεύτερη θέση διεκδικούν Σωκράτης Φάμελλος με 24% και Παύλος Πολάκης με 23%.

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ
Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στο σύνολο του εκλογικού σώματος, η Αννα Διαμαντοπούλου (20%) προηγείται με μικρή διαφορά του Νίκου Ανδρουλάκη (18%), ενώ ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος με 16%, ο Χάρης Δούκας με 15%.

Την ίδια διαφορά διατηρεί η Άννα Διαμαντοπούλου και σε όσους δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Αλλά στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2023, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά των αντιπάλων του. Ανδρουλάκης και Διαμαντοπούλου θεωρούνται νικητές του πρόσφατου debate.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις