Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Christian Louboutin: Δεν ξανάγινε, οι iconic κόκκινες σόλες σε συγχρονική κολύμβηση

Christian Louboutin: Δεν ξανάγινε, οι ic...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκανε αίσθηση το θέαμα στην Piscine Molitor του Παρισιού, μέχρι και τσουλήθρα έκαναν έκαναν τα γοβάκια

Ο βασιλιάς της κόκκινης σόλας, Christian Louboutin, ξεκίνησε την καριέρα του σχεδιάζοντας παπούτσια για χορευτές. Ετσι, ήταν πολύ χαρούμενος για το συνδυασμό τέχνης και μόδας στο τελευταίο του πολύκροτο show στο Παρίσι.

Στο Piscine Molitor του Παρισιού, σε συνεργασία με τον περίφημο σκηνοθέτη- φωτογράφο David LaChapelle και τη χορογράφο Blanca Li, παρουσίασε τη Γαλλική Ολυμπιακή Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης σε μια πρωτόγνωρη παράσταση με τακούνια!

Ηταν η collection Louboutin Women's SS 2025, που βύθισε τους καλεσμένους στην ατμόσφαιρα των μπαλέτων νερού του Hollywood της δεκαετίας του 1950, μέσα από μια μοντέρνα και pop προοπτική.

Ο κόσμος χάρηκε πολύχρωμες προβολές που χόρευαν στους τοίχους και λαμπύριζαν στο νερό. Γύρω από την πισίνα, υψώνονταν συμμετρικά τα σιντριβάνια. Στη μέση, στο κεντρικό σιντριβάνι που χρησίμευε ως το επίκεντρο για το υδάτινο μπαλέτο, δημιουργήθηκε ονειρική ατμόσφαιρα. Δέποσε ένα γιγάντιο ζευγάρι peep toe παπούτσια που μεταμορφώθηκε σε τσουλήθρα. Στο φινάλε, οι κολυμβήτριες εξαφανίστηκαν κάτω από το  νερό και μόνο τα κόκκινα πέλματα αναδύθηκαν. Οι χαρακτηριστικές γόβες Miss Z χόρεψαν στην επιφάνεια ενώ ακουγόταν μια εκρηκτική μίξη pop, rock, indie και folk μουσικής. Συμμετείχε και η που Αμερικανίδα τραγουδίστρια LP. Οι εικόνες ταξίδεψαν βέβαια ταχύτατα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View