Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Σοφία Σακοράφα: "Ξεκινάμε άμεσα το έργο της νέας θητείας μας"

Σοφία Σακοράφα: "Ξεκινάμε άμεσα το ...

Το πλαίσιο που θα κινηθεί η ομοσπονδία τη νέα τετραετία της θητείας της στον προεδρικό θώκο του ΣΕΓΑΣ σκιαγραφεί η νικήτρια των εκλογών της 29ης Σεπτεμβρίου, Σοφία Σακοράφα με το ενωτικό μήνυμά της προς τον κόσμο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού

Ενωτικό μήνυμα από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της Σοφίας Σακοράφα:

"Φίλες και φίλοι,

Η μεγάλη πλειοψηφία που έδωσαν, σε εμένα προσωπικά και στους συνεργάτες μου, τα σωματεία μάς τιμά και μας ωθεί να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για την πρόοδο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσες και όσους συνέβαλαν ώστε η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τριάμισι χρόνια, να ανεβάσουμε τον στίβο μας ψηλά, να έχει και συνέχεια.

Μας περιμένουν τέσσερα χρόνια γεμάτα προκλήσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσουμε. Αν, ωστόσο, είμαστε όλοι μαζί και διεκδικούμε σαν μια γροθιά αυτά που μας αναλογούν για τα παιδιά μας, τότε είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε!

Η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, όπως και η απερχόμενη, δεν είναι κλειστό κλαμπ. Η καλόπιστη κριτική, οι νέες ιδέες και οι προτάσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Ο χώρος μας δεν έχει την πολυτέλεια να αποκλείει ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ξεκινάμε άμεσα το έργο της νέας θητείας μας! Καλή δύναμη σε όλους!"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports