Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Gucci Blondie Bag: Υμνεί το Λονδίνο και την θρυλική punk performer Debbie Harry

Gucci Blondie Bag: Υμνεί το Λονδίνο και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 79χρονη τραγουδίστρια γίνεται μοντέλο για την τσάντα της σειράς Gucci Cruise 2025

O κανόνας της μόδας που «κάνει κύκλους» επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά.

Ο οίκος Gucci μας ξανασυστήνει μια τσάντα των πρώιμων seventies και nineties στη νέα καμπάνια «We Will Always Have London», με πρωταγωνίστρια το ζωντανό θρύλο της punk rock, Debbie Harry. Μέσα από το φακό της σημαντικής αμερικανίδας φωτογράφου, κινηματογραφίστριας και ακτιβίστριας Nan Goldin, υμνείται το Λονδίνο και η ζωή στην πόλη.

 Συγκεκριμένα, η 79χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος Blondie, το οποίο μεσουράνησε τις δεκαετίες ΄70- ’80, ποζάρει μέσα σε αυτοκίνητο στους δρόμους του Λονδίνου. Τη μεγαλούπολη, όπου ο Guccio Gucci εργάστηκε ως αχθοφόρος του The Savoy hotel ώσπου να οραματιστεί και να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση δερμάτινων ειδών.

Η Debbie κρατάει τη Gucci Blondie bag με τη στρογγυλεμένη φόρμα, που ξεπήδησε «φρεσκαρισμένη», από τα πολύτιμα αρχεία του brand. Ξανακυκλοφορεί σε αποχρώσεις του πράσινου λάιμ, του καφέ και του σκούρου κόκκινου. Λανσάρεται ως  flap, σε oversized και slouchy design, από  ύφασμα με λογότυπο, ή στιλπνό δέρμα και λείες σουέτ υφές. Θεωρείται κομμάτι της πλούσιας κληρονομιάς του οίκου με στόχο να δεσπόσει στην αστική, ενδυματολογική καθημερινότητα.  

 

Οι φωτογραφίες και το σχετικό φιλμάκι θυμίζουν ντοκιμαντέρ μόδας. Την τσάντα κρατάει και η τσελίστρια Kelsey Lu, καθώς και οι Alaato Jazyper και η Yanan Wan. Η Debbie, βέβαια, ως επαναστάτρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μαγνητίζει τα βλέμματα ως πρωταγωνίστρια και icon της Cucci Cruise 2025.

Την καμπάνια επιμελήθηκε ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, Sabbato de Sarno, επισημαίνοντας τη διαρκή σχέση αγάπης του οίκου με την βρετανική  πρωτεύουσα.

 Ειδήσεις Τώρα

Η 1η Βiennale Σύγχρονης Κεραμικής έχει πρωτεργάτριες τις Πατρινές Λουκία Θωμοπούλου- Φραγκούλα Γεώρμα

Ενημερωμένες κοκέτες στους δρόμους του Παρισιού, όσα φόρεσαν και θέλουμε να μιμηθούμε

«Joker: Τρέλα για Δύο»: Καταφθάνει ως … αχρείαστο μιούζικαλ κατά τους κριτικούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View