Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού απαντά στις αντιδράσεις για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού απαντά στις α...

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο

Δημόσια απάντηση έδωσε η Μαρία Καρυστιανού μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από άλλες οικογένειες θυμάτων για τη συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νίκος Πλακιάς που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του αλλά και την ανιψιά του, η κα Βάσω Κούλπα που έχασε τον γιο της, καθώς και άλλοι συγγενείς θυμάτων, προχώρησαν τις τελευταίες ώρες σε αναρτήσεις στα social media, εκφράζοντας έντονα τη διαφωνία τους για τη συναυλία, λόγω του οικονομικού αντιτίμου. «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πλακιάς.

 Με ανάρτησή της στα social media, η Μαρία Καρυστιανού απαντά στις επικρίσεις για το αντίτιμο των 15 ευρώ για την είσοδο στη συναυλία, λέγοντας ότι αυτό μπήκε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τα έξοδα που προκύπτουν από την απόφαση συγγενών των θυμάτων να απευθυνθούν σε δικαστήρια του εξωτερικού.

 «Εμείς στον σύλλογο έχουμε μία πολύ επιθετική νομική γραμμή, την οποία στηρίζουμε ένθερμα και έχουμε αποφασίσει ότι θα την απλώσουμε και στο εξωτερικό. Έχουμε κάνει και κινήσεις γι’ αυτό. Έχουμε έρθει σε επαφή με νομικά γραφεία, τα οποία ο κ. Πλακιάς αγνοεί. Έχουμε κάνει τις συνομιλίες και γνωρίζουμε τα οικονομικά μεγέθη, τα οποία απαιτούνται για τον αγώνα αυτόν και που δυστυχώς δεν είμαστε στην οικονομική κατάσταση που μπορούμε να τον στηρίξουμε. Πάραυτα δεν δεχόμαστε αυτό να αποτελέσει τροχοπέδη για την δικαίωση του αγώνα μας. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την συναυλία για να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τους δικαστικούς αγώνες του εξωτερικού, στους οποίους ως γνωστόν ο κ. Πλακιάς δεν συμμετέχει, και οι οικογένειες οι οποίες ακολουθούν την νομική γραμμή την οποία θέλει και ο κ. Πλακιάς», επισημαίνει η κυρία Καρυστιανού.

Σημειώνει στη συνέχεια ότι «δεν το κάναμε μόνο γι’ αυτό. Το κάναμε γιατί θέλαμε εκείνη τη μέρα όλοι να βγούμε να τραγουδήσουμε για τα παιδιά. Εκείνη την ημέρα θέλαμε η φωνή μας να φτάσει μέχρι ψηλά. Μία μέρα αγάπης, σύμπνοιας και ομαδικότητας και συλλογικότητας. Είναι κρίμα που αυτό αμαυρώνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο».

«Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε διάφανοι και ξεκάθαροι και έχουμε αποδείξει πόσο πολύ μας ενδιαφέρει να πετύχει ο αγώνας μας», αναφέρει η κυρία Καρυστιανού και ευχαριστεί τους καλλιτέχνες «που από την αρχή αγκάλιασαν την προσπάθειά μας».

 Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις