Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην Πάτρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 η...

Θα είναι ομιλήτρια σε εκδήλωση της της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ για τα 50 χρόνια ζωής που συμπληρώνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία κλείνει στις 4 Οκτωβρίου 50 χρόνια ζωής και με την αφορμή αυτή θα πραγματοποιηθεί επετειακή πολιτική εκδήλωση και στην Πάτρα την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο του ξενοδοχείου My Way με κεντρική ομιλήτρια την Ντόρα Μπακογιάννη.

Πριν από 50 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας τη δημοκρατία και προσδένοντάς την στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κόντρα στην αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό της εποχής.

Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 50 χρόνων με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά, αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ με πρόεδρο τον Αντώνη Κουνάβη που έχει και την διοργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης.

/

Η εκδήλωση με ομιλήτρια την βουλευτή Χανίων και πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη στην Πάτρα είναι προγραμματισμένη για τις 19.30.

To My Way Hotel & Events βρίσκεται στην Όθωνος Αμαλίας 16 στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις