Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε- Άλλαξε σχολείο μία εκ των δραστριών

Γλυφάδα: Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη...

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις

Η 14χρονη μαθήτρια επέστρεψε στο σχολείο της μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, στη Γλυφάδα.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από δύο συνομήλικές της και μία 16χρονη, ενώ περίπου 20 άτομα παρακολουθούσαν τα γεγονότα χωρίς να παρέμβουν.

Μία από τις 14χρονες που κατηγορούνται για τη βίαιη επίθεση, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις και να διασφαλιστεί το σχολικό περιβάλλον.

Παράλληλα, οι αρχές ταυτοποίησαν έναν 18χρονο, ο οποίος φέρει τατουάζ στον λαιμό και βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός παρότρυνε τους εμπλεκόμενους να χτυπήσουν τη 14χρονη, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να ήταν και ο ενορχηστρωτής της επίθεσης.

Οι αρχές προχωρούν σε ενδελεχή έρευνα, διερευνώντας αν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τους κατηγορούμενους. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να ασκηθούν περαιτέρω ποινικές διώξεις, εφόσον οι έρευνες καταλήξουν σε σχετικές αποδείξεις.

 Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και επαναφέρει τη συζήτηση για τα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού μεταξύ εφήβων, με ειδικούς να υπογραμμίζουν την ανάγκη για αυξημένη επίβλεψη και υποστήριξη των νέων στα σχολεία. Η επιστροφή της 14χρονης στο σχολείο, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, δείχνει τη διάθεση της ίδιας και της οικογένειάς της να επανέλθουν στην κανονικότητα, παρά τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις