Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απάντηση του Κ.Υ. Ακράτας στις καταγγελίες για την ιδιωτική εταιρεία και τα τηλεφωνικά ραντεβού

Η απάντηση του Κ.Υ. Ακράτας στις καταγγε...

Τις καταγγελίες είχε κάνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου & Εργαζομένων 6ης ΥΠΕ

Σε απάντηση των καταγγελιών του Συλλόγου Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου & Εργαζομένων 6ης ΥΠΕ για την ανάθεση τηλεφωνικών ραντεβού Κέντρου Υγείας της 6ης ΥΠΕ σε ιδιωτική εταιρεία, το Κέντρο Υγείας Ακράτας αναφέρει:

"Δεν έγινε καμία ανάθεση από το Κέντρο Υγείας ή τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε ιδιωτική εταιρία. Η ανάθεση έχει γίνει από το Υπουργείο Υγείας με την έναρξη του θεσμού του προσωπικού γιατρού. Οι οδηγίες έχουν δημοσιευθεί στην κυβερνητική ιστοσελίδα του προσωπικού γιατρού: https://prosopikos.gov.gr/.

Δεν προτρέπουμε να καλούν οι πολίτες σε αυτό το νούμερο αλλά ενημερώνουμε ότι υπάρχει και αυτό το νούμερο που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Ραντεβού μπορούν να κλείσουν οι πολίτες, χωρίς καμία χρέωση, και στην κυβερνητική ιστοσελίδα των Ραντεβού πρωτοβάθμιας περίθαλψης:

https://www.gov.gr/updates/services/rantebou- protobathmias-perithalpses

Υπάρχουν επίσης και τα τηλεφωνικά νούμερα του Κέντρου Υγείας Ακράτας από το 2002, όταν ως Διευθυντής καθιέρωσα τα ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Τοποθετήσαμε υπάλληλο, κάποιες ημέρες, και τις απογευματινές ώρες για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ενημερώσαμε του πολίτες για όλες τις εναλλακτικές λύσεις διότι, τόσο εμείς όσο και το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη της 6ης Υ.Πε, δεχόμαστε πληθώρα καταγγελιών ότι το τηλεφωνικό κέντρο, στο οποίο υπηρετεί μέλος του Δ.Σ του σωματείου που έκανε την καταγγελία, δεν απαντά σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Περαιτέρω η εναλλακτική λύση του πενταψήφιου αριθμού κρίθηκε απαραίτητη (14900) διότι το Κέντρο Υγείας Ακράτας έχει ενταχτεί στο έργο για την "Ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση Κ.Υ ..." και επομένως με την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης, που θα είναι άμεση, το τηλεφωνικό κέντρο θα πάψει να λειτουργεί για όσο διάστημα κρατούν οι εργασίες. Θα προτείνουμε στην Διοίκηση της 6ης Υ.Πε την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Αιγίου για να συνεχίσουν οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού χωρίς χρέωση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις