Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Εύα Μέντες: Απίστευτα αισθησιακή στα 50, ποζάρει σαν άγριο άλογο και σπάνιο φλαμίνγκο

Εύα Μέντες: Απίστευτα αισθησιακή στα 50,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωταγωνιστεί στην καινούρια καμπάνια της Stella Mc Cartney κόντρα στον αφανισμό των ζώων

H πιο εκρηκτική 50χρονη Λατίνα που έχουμε δει τελευταία είναι η Εύα Μέντες στην «στρατευμένη», οικολογική καμπάνια της Stella Mc Cartney.

Εχοντας εγκαταλείψει το Χόλιγουντ εδώ και μια δεκαετία, για τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, τα είδη νοικοκυριού και την ήσυχη οικογενειακή ζωή με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αποκαλύπτει με πάθος τη wild sexy πλευρά της. Τα σπαστά, μακριά μαλλιά της ανεμίζουν και ο φακός «ζουμάρει» στο προκλητικό ντεκολτέ και την λεπτή της μέση. Το πρόσωπό της, με τις έντονες γωνίες και τα σαρκώδη χείλη δεν χρειάζεται  βαρύ μακιγιάζ- ένα ροζέ κραγιόν και γήινο smokey στα μάτια αρκούν.

Οι πόζες της μιμούνται δυο ζώα που απειλούνται με αφανισμό, ένα ατίθασο άλογο και ένα σπάνιο φλαμίνγκο. Ως πρέσβειρα της τωρινής συλλογής Fall/ Winter 2024-2025 της Stella McCartney μάχεται για την προστασία της πανίδας του περιβάλλοντος χωρίς να φοβάται να επιδείξει τον ερωτισμό και τη μαχητικότητά της. Ο τίτλος τα «λέει όλα». ««It's About F*cking Time» διακηρύσσει, δηλαδή σταματήστε επιτέλους να σκοτώνετε τα ζώα για το δέρμα και τη γούνα τους.

Αλλωστε, η ίδια η βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια έχει προτείνει εδώ και αρκετά χρόνια εναλλακτικά υλικά. Φανατική υπέρμαχος μιας cruelty free και animal friendly προσέγγισης της μόδας, βασίζει τα ρούχα και αξεσουάρ της σε επαναστατικά vegan δέρματα και faux γουναρικά και φτερά.
Η Εύα για παράδειγμα σε μια από τις φωτογραφίες της νέας καμπάνιας εντυπωσιάζει με κροκό καμπαρντίνα από ύφασμα Uppeal, μια vegan απομίμηση από φλούδες μήλου!

Ο οίκος διαλαλεί πως 1,5 εκατομμύριο δέρματα κροκόδειλου παράγονται ετησίως ενώ 3,4 δισεκατομμύρια πουλιά σκοτώνονται ή βλάπτονται κάθε χρόνο για τη χρήση των πούπουλων στη fashion business.

Aκόμα και η πιο γνωστή και εμπορική τσάντα, η Falabella Crossbody Bag, φτιάχνεται χωρίς να συμβάλει στην εγκληματική μεταχείριση των ζώων. Το τελευταίο διάστημα πάντως Εva και Stella έχουν κυκλοφορήσει σχετική συνομιλία τους στο διαδίκτυο. Αγαπούν τη φύση και το δείχνουν έμπρακτα.  

Ειδήσεις Τώρα

Κλουβί και αμέτρητα φτερά: Aντίο Παρίσι με Chanel «καναρίνια» στο Grand Palais

Η 1η Βiennale Σύγχρονης Κεραμικής έχει πρωτεργάτριες τις Πατρινές Λουκία Θωμοπούλου- Φραγκούλα Γεώρμα

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2024: Η Πατρινή Έρση Σωτηροπούλου «παίζει δυνατά»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View