Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Ξεκινάει το ταξίδι του στην Ευρώπη

Προμηθέας: Ξεκινάει το ταξίδι του στην Ευρώπη
Βασίλης Τσελίκης
[email protected]

Την τσέχικη Νίμπουργκ θα αντιμετωπίσουν οι "πορτοκαλί" (2/10, 19:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Basketball Champions League

Πρεμιέρα στην Ευρώπη με σύμμαχο την έδρα του.

Με το δεξί θέλει να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία υποδέχεται σήμερα στο κλειστό "Δ. Τόφαλος" την Νίμπουργκ.

Με φόντο τα αστέρια της Ευρώπης και του Basketball Champions League ξεκινάει το νέο ταξίδι του Προμηθέα τη σεζόν 2024-25.

Οι "Προμηθείς" θα έχουν στη διάθεσή τούς Μπαζίνα, Άνταμς, Κένι Γουίλιαμς, Λάγιο, Πρέκα, Βαρνάντο, Ιβούντου, Παπαγιάννη, Χρυσικόπουλο, Καραγιαννίδη, Κέι Τζέι Γουίλιαμς και πιθανότατα θα αγωνιστούν και οι Λούντζης και Πέρι οι οποίοι προφυλλάσονταν στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας από τον coach Παπαθεοδώρου.

Από την έτερη πλευρά, η Νίμπουργκ προκρίθηκε στους ομίλους του BCL από τα προκριματικά ωστόσο είναι μία ομάδα με εμπειρία αλλά και εκτελεστική δεινότητα χάρη στην παρουσία του Γιάρομιρ Μποχάτσικ.

Προπονητής της ομάδας από την Τσεχία, ο Ιταλός Φραντσένκο Ταμπελίνι με τον οποίο μετρά το απόλυτο 2/2 στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει στο πλευρό του σε αυτό το νέο ξεκίημα τον κόσμο του.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης μπορεί να τα προμηθευτεί το φίλαθλο κοινό είτε από το ticketmaster.gr είτε δια ζώσης από το Promitheas Park. Σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ της κυβέρνησης, είναι απαραίτητη η διαδικασία της ταυτοποίησης του εισιτηρίου μέσω gov.gr Wallet για την είσοδο στο γήπεδο.

Θα λειτουργεί το εκδοτήριο του "Δ. Τόφαλος", μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και θα δύναται να εξυπηρετήσει μόνο αλλοδαπούς και φιλάθλους άνω των 67 οι οποίοι δεν έχουν στην κατοχή τους "εξύπνο" κινητό τηλέφωνο (smartphone).

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, ΑμΕΑ και πολύτεκνους στην τιμή των 10 ευρώ.

Διατητές του σημερινού αγώνα είναι οι Αντεμόρ Ζουράποβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Φερνάντο Καλατράβα (Ισπανία) και Μπλαζ Ζούπανσιτς (Σλοβενία).

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης θα ενημερώνεστε ζωντανά από το TheBest.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports