Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωνάς Καρούσης: Συντετριμμένος ο θείος του 26χρονου - «Ήταν περαστικός, γάζωναν όποιον έβρισκαν»

Ιωνάς Καρούσης: Συντετριμμένος ο θείος τ...

Έπεσε νεκρός στο Τελ Αβιβ

Ανείπωτος θρήνος στην οικογένεια του 26χρονου Έλληνα, Ιωνά Καρούση, ο οποίος έπεσε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (01.10.2024) κατά την διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στην Γιάφα του Ισραήλ, στο νότιο Τελ Αβίβ.

Ο Ιωνάς Καρούσης διέμενε στο Τελ Αβίβ από το 2020, όταν ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική. Συντετριμμένος ο θείος του, μίλησε εξηγώντας πως έγιναν όλα χθες το απόγευμα που ο νεαρός περπατούσε ανυποψίαστος στην Γιάφα ενώ εκδηλώθηκε η τρομοκρατική επίθεση. 

«Ήταν έξω από το τρένο, περίμενε στη στάση, είχε μια δουλειά εκεί κοντά. Ήταν περαστικός και δεν πρόλαβε να φύγει», λέει ο θείος του 26χρονου, αδερφός του καθηγητή νευρολογίας Δημήτρη Καρούση.

«Γάζωναν όποιον έβρισκαν. Ακόμη δεν έχουμε μάθει και εμείς περισσότερα, είναι πολύ βαρύ το κλίμα στην οικογένειά μας», αναφέρει.

Η τελευταία ανάρτηση
Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Καρούση, μαζί με τον Ιωνά είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα και έκαναν διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Μάλιστα η τελευταία ανάρτηση του αδικοχαμένου νεαρού ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τις διακοπές του στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις