Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 3 έως και 9 Οκτωβρίου 2024

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...
Μαρτάτος Tάκης

Τη νέα εβδομάδα πρωτοστατεί η νέα ταινία Joker με τίτλο "Joker: Τρέλα για Δύο" του Τοντ Φίλιπς

Το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα από την Πέμπτη 3 έως και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 έχει ως εξής:

Αίθουσα 1 στις 21.30 μόνο τη Δευτέρα 7-10,

Αίθουσα 2 στις 20.30 καθημερινά και στις 23.30 καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης,

Αίθουσα 3 στις 21.30 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 4 στις 20.00 και στις 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 19.00 και στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 18.00 και στις 21.00 καθημερινά και στις 0.00 μόνο την Τετάρτη 9-10,

Αίθουσα 7 στις 22.30 καθημερινά

"Joker: Τρέλα για Δύο - Joker: Folie à Deux"

Σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς

Πολυαναμενόμενο φιλμ που ξεκινά με τον Τζόκερ-Άρθουρ Φλεκ στη φυλακή, εν αναμονή της δίκης του για τους πέντε φόνους που διέπραξε πριν συλληφθεί — έξι, αν μετρηθεί κι αυτός της μητέρας του, για τον οποίο δεν έχει κατηγορηθεί. Η δικηγόρος του προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι σε θέση να δικαστεί ως έχων σώας τας φρένας, και ο ίδιος δεν είναι επίσης καθόλου σίγουρος για το αν ο Τζόκερ και ο Άρθουρ Φλεκ είναι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, και αν ο ένας διέπραξε τους φόνους εν αγνοία ή έστω δίχως τη συμμετοχή του άλλου. H εμφάνιση της Χάρλεϊ Κουίν (Lady Gaga) θα είναι καταλυτική...

Η ταινία με τον τιμημένο με βραβείο Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου, Χοακίν Φίνιξ ξανά στον απαιτητικό ρόλο του κόμικ ήρωα Τζόκερ, είναι όπως γράφεται ένα απροσδόκητο μιούζικαλ που πιθανότατα να ξενίσει όσους λάτρεψαν την "τρέλα", παράνοια και υπερβολή της πρώτης ταινίας του 2019 που είχε κάνει ρεκόρ εισιτηρίων και στη χώρα μας. 

Η ταινία που έκανε την πρεμιέρα της στο πρόσφατο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας ξεκίνησε να παίζεται στις 2 Οκτωβρίου σε previews και κανονικά από τις 3 Οκτωβρίου.

Διάρκεια: 138 λεπτά.

Στην ταινία όπου το σενάριο συνυπογράφουν οι Τοντ Φίλιπς και Σκοτ Σίλβερ, παίζουν και οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Ζαζί Μπιτζ.

Διανομή: Tanweer.

Να προσθέοσυμε πως το φιλμ έχει μέχρι στιγμής στο rotten tomatoes μέσο όρο 58% και στο πιο απαιτητικό metacritic 52%.

Aίθουσα 2 στις 18.20 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

«Μικροί Ήρωες σε Δράση - Buffalo Kids»

Σε σκηνοθεσία των Χουάν Χεσούς Γκαρθία Γαλότσα & Πέδρο Σολίς Γκαρθία.

Παιδική ταινία Ισπανικής παραγωγής 2024.

Η Μαίρη και ο Τομ, είναι δύο αχώριστα ορφανά αδέρφια από την Ιρλανδία, που φτάνουν στην Νέα Υόρκη και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι με τρένο διασχίζοντας την Άγρια Δύση, όπου θα γνωρίσουν έναν ξεχωριστό καινούριο φίλο, που θα τους αλλάξει την ζωή για πάντα.

Με συμμάχους την περιέργειά, την ομαδική δουλειά και την φιλία, θα έρθουν αντιμέτωποι με τρομερούς αντιπάλους, θα συναντήσουν απρόσμενους φίλους, απροσδόκητους ήρωες και θα μπλέξουν σε απίστευτες περιπέτειες στην αναζήτησή τους για ένα νέο σπίτι.

Μία ταινία ανιμέισον με στοιχεία γουέστερν από τους σκηνοθέτες της παιδικής ταινίας «Μούμιες» και τους σεναριογράφους του «Tad, Ο Χαμένος Εξερευνητής», που μέσα από το πρωτότυπο σενάριο της προσεγγίζει το θέμα ενός παιδιού με κινητική παράλυση χωρίς ίχνος προκατάληψης.

Σενάριο: Ζόρντι Γκασούλ, Χαβιέ Μπαρέιρα

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, δανείζουν τις φωνές τους οι: Μαρία Κάνθερ, Άρης Κυπριανού, Βίκη Γεωργιάδου, Σαββίνα Γεωργίου, Πέτρος Κονόμου, Μιχάλης Καζάκας, Μαριλένη Σταύρου, Γιάννης Καραούλης, Ανδρέας Αραούζος.

Μουσική: Φερνάντο Βελάσκεζ

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Διανομή από την The Film Group.

 

Αίθουσα 4 στις 18.30 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

«Πέππα το Γουρουνάκι: Πάρτυ στο Σινεμά - Peppa Cinema Party!»

20 χρόνια Πέππα το γουρουνάκι !!!

Η Πέππα το γουρουνάκι και η παρέα της γιορτάζει τα 20 της χρόνια με 10 ολοκαίνουργια επεισόδια αποκλειστικά στους κινηματογράφους.

Για 1η φορά στην Ελλάδα το παιδικό κοινό θα απολαύσει την Πέππα το γουρουνάκι, την οικογένειά της και τους φίλους της στη μαγεία της μεγάλης οθόνης.

Ελάτε όλοι στη μεγάλη αυτή γιορτή που θα γίνει σε όλους τους κινηματογράφους για να τραγουδήσουμε να χορέψουμε και να απολαύσουμε όλους τους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα σε ένα συνδυασμό κινουμένων σχεδίων και live action στο κινηματογραφικό αυτό πάρτυ όπου η Πέππα θα βρεθεί στον κανονικό κόσμο.

Με 10 αποκλειστικά επεισόδια της Πέππας το γουρουνάκι και με νέους χαρακτήρες που δεν έχετε ξαναδεί.

Με ένα bonus επεισόδιο «Πάρτυ στο λεωφορείο» και νέα μουσική με 5 ολοκαίνουργια τραγούδια που θα κάνουν κάθε παιδί να θέλει να τραγουδήσει και να χορέψει.

Η οικογενειακή αυτή ταινία κινουμένων σχεδίων έχει διάρκεια: 65 λεπτά.

Διανομή από Dream Films.

Σκηνοθεσία: Γκρέτσεν Μάλορι, Άντρια Τραν.

 

Αίθουσα 1 στις 23.20 καθημερινά πλην Δευτέρας και Τρίτης

"Κραυγή Σιωπής - Speak No Evil"

Φιλμ ψυχολογικού τρόμου σε σκηνοθεσία του Βρετανού Τζέιμς Γουάτκινς - James Watkins, κυρίως γνωστού για τη δουλειά του στα «Eden Lake» και «The Woman in Black».

Το «Speak No Evil» αποτελεί την αγγλόφωνη διασκευή (ριμέικ) ενός Δανέζικου θρίλερ του 2022 που είχε σκηνοθετήσει ο Christian Tafdrup και είχε κάνει πρεμιέρα στο 38ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου - Sundance Film Festival. Στο ριμέικ του James Watkins πρωταγωνιστεί ο 45χρονος Τζέιμς ΜακΑβόι της «Εξιλέωσης», του «The Conspirator» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του «Διχασμένου».

Όταν μία οικογένεια Αμερικανών προσκαλείται να περάσει το σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό μίας γοητευτικής οικογένειας Βρετανών, με τους οποίους έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινάει σαν μία ονειρική απόδραση σύντομα παρεκτρέπεται και εξελίσσεται σε έναν διαταραγμένο, ψυχολογικό εφιάλτη.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Διανομή: Tanweer.

Παίζουν εκτός από τον Σκωτσέζο James McAvoy, η Καναδή ηθοποιός Mackenzie Davis, οι Aisling Franciosi, Alix West Lefler, Dan Hough και ο Scoot McNairy.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του φιλμ είναι έως τώρα στα 58 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας το φιλμ έχει κόψει σε 2 εβδομάδες προβολής πάνω από 22.000 εισιτήρια.

 

Αίθουσα 7 στις 20.15 καθημερινά

"Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης - Beetlejuice Beetlejuice"

Τρεις και πλέον δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου φιλμ "Σκαθαροζούμης" (1988), του horror μιούζικαλ με στοιχεία κωμωδίας που απογείωσε τη φήμη του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον ("Ο Ψαλιδοχέρης", "Batman", "Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ"), οι κινηματογραφικές αίθουσες υποδέχονται την πολυαναμενόμενη συνέχειά του με τίτλο, "Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης".

Για τις ανάγκες του σίκουελ επιστρέφει το πρωτότυπο καστ, δηλαδή ο Μάικλ Κίτον που ενσαρκώνει το σαρδόνιο φάντασμα του τίτλου, όπως επίσης η Γουινόνα Ράιντερ (είχε πρωταγωνιστήσει και στον «Ψαλιδοχέρη» το 1990) και η Κάθριν Ο’Χάρα, στο ρόλο της μητέρας και κόρης που στοιχειώνονται από τον Σκαθαροζούμη. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, μαζί τους θα είναι και η κινηματογραφική κόρη της Ράιντερ, την οποία υποδύεται η ανερχόμενη σταρ Τζένα Ορτέγκα ("Wednesday", "Scream").
 
Αφορμή για τις νέες περιπέτειές τους αποτελεί μια οικογενειακή τραγωδία η οποία ωθεί τις πρωταγωνίστριες να επιστρέψουν στην έπαυλη όπου ξεκίνησαν όλα. Εκεί, η ανήσυχη ηρωίδα που ενσαρκώνει η Ορτέγκα κάνει ένα τεράστιο σφάλμα εξερευνώντας τη σοφίτα του σπιτιού, με αποτέλεσμα ο πονηρος Σκαθαροζούμης να επιστρέψει στη γη. Στην πρωτοκλασάτη διανομή των ρόλων βρίσκουμε ακόμη την Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι και σύντροφο πλέον του Τιμ Μπάρτον, και τους Γουίλεμ Νταφόε και Τζάστιν Θερού.

Διανομή από την Τanweer.

Διάρκεια: 130 λεπτά.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας έχουν ήδη φτάσει στα 375,2 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo ενώ στη χώρα μας ο «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» έχει κόψει σε 4 εβδομάδες 42.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 8 στις 21.15 καθημερινά

"Τελειώνει με Εμάς - It Ends with Us"

Κοινωνικοδραματικό φιλμ με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Μπλέικ Λάιβλι που έχει κάνει παγκόσμια εμπορική επιτυχία με τις εισπράξεις να έχουν φτάσει τα 340,5 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

Διανομή από την Feelgood.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Μπαλντόνι

Παίζουν η Μπλέικ Λάιβλι, ο 40χρονος Τζάστιν Μπαλντόνι που υπογράφει & τη σκηνοθεσία, και ο Μπράντον Σκλέναρ, η Τζένι Σλέιτ, ο Hasan Minhaj, ο Kevin McKidd, κ.α.

Σενάριο: Κρίστι Χολ, Κολίν Χούβερ βασισμένο στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Κολίν Χούβερ.

Το «Τελειώνει με Εμάς» που είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Lily Bloom (Blake Lively), μιας γυναίκας που ξεπερνά μια τραυματική παιδική ηλικία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Βοστόνη και να κυνηγήσει το όνειρο της ζωής της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση. Μια τυχαία συνάντηση με τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ryle Kincaid (Justin Baldoni) πυροδοτεί μια έντονη σχέση, αλλά καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της. Όταν ο πρώτος έρωτας της Lily, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), ξαφνικά μπαίνει ξανά στη ζωή της, η σχέση της με τον Ryle ανατρέπεται και η Lily συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της.

Στη χώρα μας η ταινία σε 5 εβδομάδες προβολής έχει αγγίξει τα 161.223 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 20.40 καθημερινά εκτός Δευτέρας

«Deadpool & Wolverine»

Για όσους δεν το είδατε ακόμη, η προβολή του συνεχίζεται αμείωτα και τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα. Ο λόγος για την υπερηρωική συνάντηση 2 αταίριαστων χαρακτήρων.

Ο πιο αντι-ηρωικός, αθυρόστομος, αυστηρώς ακατάλληλος και ταυτόχρονα απολαυστικός υπερήρωας του σινεμά, ο  Deadpool – Ράιαν Ρέινολντς επέστρεψε πανηγυρικά έχοντας στο πλάι το ταίρι που πάντα επιζητούσε παθιασμένα, τον Wolverine από τους Χ Μen (ο γοητευτικός Χιου Τζάκμαν). Φυσικά, οι δυο τους δε γίνονται αμέσως ομάδα, αφού ο πρώην X-Man βρίσκεται σε πολύ κακή φάση ζωής, όμως ο Deadpool ξέρει πώς να πείθει ακόμα και τον πιο πεισματάρη μεταλλαγμένο.

Στην ταινία εμφανίζονται και πολλοί ακόμη σταρ - υπερήρωες, ανάμεσα τους οι Κρις Έβανς, Γουέσλει Σνάπις, Τζένιφερ Γκάρνερ και σε ρόλο έκπληξη ο Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Συμπρωταγωνιστούν η Έμα Κόριν ως Cassandra Nova και ο γοητευτικός Matthew Macfadyen ως Mr. Paradox καθώς και οι Morena Baccarin, Leslie Uggams.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας ανέρχονται στο 1 δις, 326 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 18.40 μόνο Παρασκευή και σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Γάτος Δεκάψυχος - Ten Lives"

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Αγγλικής παραγωγής σε σκηνοθεσία του Chris Jenkins & σενάριο των Jenkins, Karen Wengrod και Ken Cinnamon.

Στην πρωτότυπη, αγγλόφωνη κόπια της ταινίας ακούγονται οι φωνές των Mo Gilligan, Simone Ashley, Sophie Okonedo, Zayn Malik, Dylan Llewellyn, Jeremy Swift, Tabitha Cross και Bill Nighy. Το φιλμ είχε κάνει την πρεμιέρα του τον περασμένο Ιανουάριο στο Φεστιβάλ Σάντανς στη Γιούτα ενώ στις Βρετανικές αίθουσες βγήκε τον Απρίλιο 2024. 

O Μπέκετ, ένας παραχαϊδεμένος γάτος, θεωρεί δεδομένη την καλοτυχία του: τον έχει διασώσει και αγαπήσει η Ρόουζ, μία ευγενική και παθιασμένη φοιτήτρια που θέλει να σώσει τις μέλισσες. Αλλά όλα θα αλλάξουν, όταν χάνει -εντελώς απερίσκεπτα- την τελευταία ζωή του. Έτσι, ο Μπέκετ θα μεταμορφωθεί από εγωκεντρικό κατοικίδιο σε έναν ήρωα που θυσιάζεται για τους άλλους.

Διανομή από την Feelgood.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της τράβηξε το ενδιαφέρον του Ελληνικού κοινού και έκοψε σε 78 πανελλαδικά, 5.828 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα στο flix.gr

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Aίθουσα 1 στις 19.20 μόνο τη Δευτέρα 7-10,

Αίθουσα 3 στις 17.10 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.20 καθημερινά εκτός Δευτέρας (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά),

Αίθουσα 7 στις 18.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Εγώ ο Απαισιότατος 4 - Despicable Me 4"

Ο Γκρου (με τη φωνή του αγαπητού ηθοποιού Στιβ Καρέλ στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια) αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ (με τη φωνή του Γουίλ Φέρελ) και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας (η Σοφία Βεργκάρα). Έτσι, για να προστατέψει την οικογένειά του αναγκάζεται να μετακομίσει και να αλλάξει όνομα. Στην καινούρια του γειτονιά, όμως, τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Ακόμα δανείζουν τις φωνές τους η Κρίστεν Γουίγκ, οι Πιερ Κοφέν, Τζόι Κινγκ, Στίβεν Κόλμπερτ, Μιράντα Κόσγκροουβ, Κλόι Φάινμαν, Στιβ Κούγκαν, Κρις Ρενό, Ντέινα Γκέιερ, Μάντισον Πόλαν.

Η ταινία έχει πάει εξαιρετικά εμπορικά στο εξωτερικό με εισπράξεις 954 εκατ. δολάρια παγκοσμίως μέχρι στιγμής σύμφωνα με το boxofficemojo, ενώ στη χώρα μας έχει φτάσει τα 319.086 εισιτήρια πανελλαδικά.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Φοίβος Ριμένας, Κατερίνα Γκίργκις, Δανάη Τσούμου, Κατερίνα Πέτσα, Δανάη Νικολάτου, Έλλη Θάνου, Νίκος Νίκας, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Μαρία Ζερβού, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Αίθουσα 5 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

Ο Δελφινομικρούλης - Dolphin Boy"

Σε σκηνοθεσία του Μοχάμαντ Κεϊράντις.

Ένα μικρό αγόρι, ο Αμπαν, επιβιώνει από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Για καλή του τύχη, όμως, σώζεται από ένα κοπάδι δελφινιών, ανάμεσα στα οποία και ο Σέφιντ, ένα μικρό δελφίνι που αμέσως γίνεται αχώριστος με τον Αμπαν. Το αγόρι και το δελφίνι μεγαλώνουν παρέα σαν αδέλφια, διασκεδάζοντας τους πάντες γύρω τους με τα παιχνίδια και τα κόλπα τους. Όμως, μια μέρα η γαλήνη του χαρούμενου κόσμου τους θα διαταραχτεί από την άφιξη ενός κακού Χταποδιού, που θέλει να εξουσιάζει τον υποβρύχιο κόσμο. Ο Αμπαν εξορίζεται στην ξηρά, όπου τον βρίσκει και τον φροντίζει ένας καλόκαρδος άνδρας της θάλασσας. Με τη βοήθειά του, το αγόρι θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι για να λύσει το μυστήριο της πραγματικής του ταυτότητας, αλλά και να βοηθήσει τον υποβρύχιο κόσμο να αντιμετωπίσει τον μεγάλο του εχθρό.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη «υποβρύχια» περιπέτεια κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής Τουρκίας και Ιράν 2022, ιδανική για τους μικρούς θεατές.

Παραγωγή: Μοχάμεντ Χαμεντάνι

Σενάριο: Μοχάμεντ Χαμεντάνι, Μοχάμαντ Κεϊράντις, Αμπντουλά Μαλέκι, Μοχάμαντ Σοκούχι.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Μιχάλης Αποσκίτης, Μυρτώ Ναούμ, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Διανομή: Rosebud.21.

Αίθουσα 8 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Transformers One"

Optimus Prime εναντίον Megatron τώρα και σε κινούμενα σχέδια.

Το δημοφιλές franchise μας δίνει τώρα και την animation εκδοχή του & φέρνει στην επιφάνεια την άγνωστη σχέση του Optimus Prime και του Megatron, οι οποίοι προτού γίνουν ορκισμένοι εχθροί, μοιράζονταν μια αδερφική φιλία. Οι επιλογές που έκαναν στην πορεία, όμως, άλλαξαν τη μοίρα του πλανήτη Cybertron για πάντα.

Η πολυαναμενόμενη ιστορία του πώς οι δύο πιο εμβληματικοί χαρακτήρες στο σύμπαν των Transformers, ο Orion Pax και ο D-16, από φίλοι και σύμμαχοι έγιναν οι ορκισμένοι εχθροί, Optimus Prime και Megatron.

Σκηνοθεσία: Josh Cooley.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Keegan-Michael Key, Scarlett Johansson.

Διανομή από την Feelgood.

To κινηματογραφικό franchise είναι βασισμένο στη σειρά παιχνιδιών Transformers της Hasbro.

Η ταινία στο εξωτερικό έχει κάνει έως τώρα παγκόσμιες εισπράξεις της τάξης των 72,5 εκατ. δολαρίων.

Αίθουσα 8 στις 19.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2"

Σε σκηνοθεσία του Κέλσι Μαν.

Εννέα (9) χρόνια μετά την πρώτη Οσκαρική animation ταινία της Pixar, τα συναισθήματα επέστρεψαν για να μάς αφηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας της έφηβης -πλέον- Ράιλι, σ' ένα σίκουελ ισάξιο του υπέροχου πρώτου.

Η υπέροχη αυτή ταινία πανελλαδικά έχει φτάσει τα 657.238 εισιτήρια πανελλαδικά.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στο 1 δις, 690 εκατ. δολάρια.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Λυδία Τζανουδάκη, κ.α

*Αυτή τη Δευτέρα 7-10-2024 ξεκινά και ο Α' κύκλος προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας για τη νέα περίοδο, στην αίθουσα 3 των Options Cinemas στις 19.00 και στις 21.30.

Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας: Το πρόγραμμα για τον Α! Κύκλο προβολών της κινηματογραφικής περιόδου 2024-2025

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil