Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: «Δε φταίνε τα παιδιά για ό,τι έγινε, οι δασκάλες φταίνε» καταγγέλλει η μητέρα

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: «Δε...

«Τον ρώτησα επανειλημμένα γιατί κλαίει και μου είπε “μαμά, άμα σου πω θα με αγαπάς;”»

Δικαιοσύνη ζητά η μητέρα του 5χρονου που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συνομήλικούς του στην Αλεξανδρούπολη, περιγράφοντας μεταξύ άλλων πως της εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν ο γιος της.

Φανερά αγανακτισμένη, σημείωσε πως όταν ο γιος της της είπε τι συνέβη τρελάθηκε. «Όταν γύρισε το παιδί στο σπίτι κατάλαβα αμέσως ότι δεν είναι καλά. Ξύπνησε και πήγε στην τουαλέτα. Όταν βγήκε μου είπε ότι πονάει», ανέφερε αρχικά η μητέρα του 5χρονου από την Αλεξανδρούπολη.

«Τον ρώτησα επανειλημμένα γιατί και τότε εκείνο κλαίγοντας μου είπε “μαμά, άμα σου πω θα με αγαπάς;”» συνέχισε. Στη συνέχεια η μητέρα του ανήλικου ξέσπασε για τις δασκάλες στο νηπιαγωγείο, καθώς όπως υποστηρίζει εκείνες φταίνε για όσα συνέβησαν. «Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Δε φταίνε τα παιδιά για ό,τι έγινε. Οι δασκάλες φταίνε κι εγώ γι’ αυτό θέλω δικαιοσύνη. Το παιδί μου φοβάται να πάει στο σχολείο, φοβόμαστε κι εμείς να το στείλουμε», τόνισε.  

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής έχει επιβεβαιώσει την κακοποίηση, ενώ και το ένα από τα δύο πεντάχρονα ομολόγησε την πράξη του στη μητέρα του θύματος, όταν εκείνη πήγε να ρωτήσει τι είχε συμβεί, όπως υποστηρίζει η ίδια. Από τη μεριά τους οι νηπιαγωγοί όμως, ισχυρίζονται πως η κακοποίηση του παιδιού δεν έγινε μέσα στο σχολείο και στο πλαίσιο του σχολικού ωραρίου. Σημειώνεται πως η δίκη πήρε αναβολή για τις 12 Νοεμβρίου.

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις