Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωνάς Καρούσης: «Ήταν ο πρώτος που δέχτηκε τα πυρά», λέει η σύντροφός του

Ιωνάς Καρούσης: «Ήταν ο πρώτος που δέχτη...

Η ίδια περιέγραψε τη στιγμή που ενημερώθηκε για την τραγωδία

Ο πρώτος που δέχτηκε τα πυρά των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γιάφα στο Τελ Αβίβ το απόγευμα της Τρίτης ήταν ο Ιωνάς Καρούσης, λέει η σύντροφός του, Μαργαρίτα Χανοπούλου.

Συντετριμμένη η αγαπημένη του τραγικού θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, δηλώνει αρχικά πως ο Ιωνάς Καρούσης «ήταν το πιο αθώο, το καλύτερο παιδί», και συγκλονισμένη τονίζει πως «δεν περιμέναμε ότι θα ήταν σε αυτούς τους 6 νεκρούς».

Η ίδια περιέγραψε τη στιγμή που ενημερώθηκε για την τραγωδία:

«Δεν έβλεπα τηλεόραση και δεν ήξερα τι γινόταν. Κατα τις 8 παρά το βράδυ άνοιξα τηλεόραση και είδα τι γινόταν και του έστελνα μηνύματα και δεν απαντούσε. Σε κανέναν μας δεν απαντούσε μέχρι που πέρασε η ώρα και ενημερώσαμε την αστυνομία για την απουσία του. Δεν πήγε το μυαλό μου κατευθείαν στο κακό γιατί η μπαταρία του τελείωνε συχνά και πιστέψαμε ότι είχε πάει σε κάποιο καταφύγιο. Δεν περιμέναμε ότι θα ήταν σε αυτούς τους 6 νεκρούς. Δεν περιμέναμε. Η αστυνομία μετά πήγε στο σπίτι και ενημέρωσε τους γονείς του».

 Όπως εξηγεί, την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης, «δεν έγινε καμία προειδοποίηση, δεν ήχησαν σειρήνες. Μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ ήχησαν. Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Ένας Παλαιστίνιος με καλάσνικοφ και ένας με μαχαίρι και άρχισαν να σκοτώνουν κόσμο».

Ερωτηθείσα για το πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τον Ιωνά, η Μαργαρίτα Χανοπούλου σημειώνει: «Τελευταία φορά είχαμε μιλήσει στις 15:30. Λίγο πριν τις 16:00 έφυγε για να πάει σε ένα φιλικό σπίτι και μετά πήγε να κάνει αυτή την εργασία. Του είχαν πεί απο το πανεπιστήμιο να γυρίσει όλες τις στάσεις του τρόλει και να βγάλει φωτογραφία την κάθε στάση μεμονωμένα».

«Ήταν σε μία στάση του τρόλει στα πλαίσια μίας εργασίας του για το πανεπιστήμιο και έτυχε να είναι εκει στα πλαίσια μιας εργασίας για το πανεπιστήμιο. Και έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρεθούν εκεί οι δύο Παλαιστίνιοι και να είναι ο πρώτος που χτύπησαν. Τέσσερις σφαίρες έριξαν», είπε η νεαρή γυναίκα.

«Δεν μπορώ να βλέπω φωτογραφίες και βίντεο απο την επίθεση. Είναι δύσκολο. Μόνο μία φωτογραφία είδα απο εκείνη τη στιγμή, δεν κατάφερα να δω άλλη. Είναι τραγικό», καταλήγει.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις