Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωνάς Καρούσης: «Αντίο ξανθέ μου άγγελε, γέμισα με αναπάντητα γιατί»

Ιωνάς Καρούσης: «Αντίο ξανθέ μου άγγελε,...

To αντίο της νονάς του

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και φίλοι του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο οποίος έπεσε νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (01.10.24).

Ο ένας μετά τον άλλο αποχαιρετούν τον 26χρονο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχτηκε πρώτος τα πυρά των δύο μελών της Χαμάς στην τρομοκρατική επίθεση έξω από σταθμό του τραμ, στο Τελ Αβίβ, όπως είχε πει  η σύντροφός του, Μαργαρίτα Χανοπούλου.

«Αντίο γλυκέ βαφτισιμιέ μου» έγραψε με τη σειρά της στο Facebook, η Τίνα Συμεωνίδου, νονά τουΙωνά Καρούση, Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 26χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά των τρομοκρατών. «Μούδιασε η ψυχή μου, 

«Αντίο Ιωνά μου, αντίο γλυκέ βαφτισιμιέ μου, αντίο ξανθέ μου άγγελε, αντίο πιστό μου πλάσμα. Μούδιασε η ύπαρξή μου, άδειασε το μυαλό μου. Ποιος θα δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς σου να συνεχίσουν; Ποιος θα τους εξηγήσει γιατί; Γιατί να φύγεις τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις τόσο άδικα; Γιατί να συμβεί αυτό σε σένα; Γιατί, γιατί τόσα αναπάντητα γιατί. Δεν είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που γέμισε η ψυχή μου με αναπάντητα γιατί. Και φοβάμαι πως δεν θα είναι και η τελευταία» σημείωσε συγκεκριμένα.

Ο 26χρονος Ιωνάς, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στο Τελ Αβίβ, έπεσε νεκρός από τα πυρά τρομοκρατών την ώρα που ψώνιζε. Ήταν το μοναχοπαίδι του νευρολόγου Δημήτρη Καρούση και της παιδιάτρου, Ράνιας Καρούση. Η οικογένεια ζούσε στο Ισραήλ από το 1988.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις