Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μ. Μάτσας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Ό. Κεφαλογιάννη

Μ. Μάτσας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρ...

Η υπουργός Τουρισμού με δήλωσή της αναφέρθηκε σε "κρίση" στη σχέση τους

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού μετά από τρία χρόνια γάμου της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα πριν μια εβδομάδα.

Η υπουργός Τουρισμού με δήλωσή της μίλησε για "κρίση" στoν γάμο τους.

Ο Μίνως Μάτσας πριν μερικές ώρες επέστρεψε στα social media κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους φίλους του και έγραψε "Φίλοι για πάντα".

Με αφορμή δημοσιεύματα περί διαζυγίου, η κ. Κεφαλογιάννη σε ανακοίνωσή της σημείωνε ότι "πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου" και απευθύνει "έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή".

Η ανακοίνωση της Ολγας Κεφαλογιάννη

"Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής.

Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα" αναφέρει η δήλωση που εξέδωσε η υπουργός Τουρισμού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight