Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πάμε Ρηγίλλης»: Απόψε το street party για τα 50 χρόνια της ΝΔ

«Πάμε Ρηγίλλης»: Απόψε το street party γ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανέβει στην ειδική εξέδρα που θα έχει στηθεί μπροστά από το κτίριο της Ρηγίλλης για την ομιλία του στις 8 το βράδυ.

«Πάμε Ρηγίλλης» είναι το σύνθημα που έχει δώσει η κυβέρνηση με φόντο το street party που θα πραγματοποιηθεί απόψε μπροστά από το ιστορικό νεοκλασικό για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αναμένεται να ανέβει στην ειδική εξέδρα που θα έχει στηθεί μπροστά από το κτίριο για την ομιλία του στις 8 το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει μια ιστορική αναδρομή στις επιλογές που έχει κάνει το κόμμα της ΝΔ διαχρονικά και οι οποίες δικαιώθηκαν, αλλά και στις προκλήσεις του σήμερα που καλείται να αντιμετωπίσει το κόμμα υπό την ηγεσία του.

Από το Μαξίμου θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας ειδικά σε μια περίοδο που και στα εσωκομματικά της ΝΔ επικρατεί αναστάτωση, μετά και τις ερωτήσεις «γαλάζιων» βουλευτών για κρίσιμα θέματα της καθημερινότητας που αγγίζουν χιλιάδες πολίτες, κάνοντας πολλούς να μιλούν για ρωγμές στο άλλοτε ενιαίο και αδιάσπαστο μέτωπο της ΝΔ.

 

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ η προσέλευση στην αποψινή εκδήλωση θα είναι μεγάλη, καθώς έχει υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση όλες τις προηγούμενες ημέρες από τον κυβερνητικό μηχανισμό.

Σημαίες στο μπαλκόνι αλλά και τραγούδια και μουσικές της «γαλάζιας γενιάς» θα… ντύνουν το εορταστικό σκηνικό. «Σκιά» αποτελεί μέχρι στιγμής πάντως το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα ανοίξει τα χαρτιά τους για το εάν θα παραβρεθούν ή όχι τελικά οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις