Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

To Tatler αποθεώνει το λονδρέζικο, celebrity στέκι Chiltern Firehouse, που έκλεισε 10 χρόνια

To Tatler αποθεώνει το λονδρέζικο, celeb...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το αποκαλεί «the hottest place to be» -Στο επετειακό party το βράδυ της Πέμπτης «έσκισε» η Σιένα Μίλερ

Οσοι παρακολουθείτε τη διεθνή, life style επικαιρότητα, θα το έχετε ακουστά.

Το Chiltern Firehouse έδωσε νέα λάμψη στην περιοχή Marylebone στο κεντρικό Λονδίνο. Προσελκύει stars από όλο τον κόσμο, υποδέχεται διασημότητες της Βρετανίας και μέλη της βασιλικής οικογένειας και δύσκολα βρίσκεις τραπέζι αν δεν έχεις προνοήσει. Ο δημιουργός του, André Balazs, που κατά το αριστοκρατικό περιοδικό Tatler είναι ελεύθερο πνεύμα που αγαπάει το ρίσκο, συνδέεται επιχειρηματικά με την αναγέννηση του θρυλικού Chateau Marmont του Λος Αντζελες. Καταπιάνεται με το real estate και τη φιλοξενία σε Μανχάταν και όχι μόνο, ενώ έχει φοβερές διασυνδέσεις στο Χόλιγουντ και στους χώρους της μόδας και της τέχνης. Είναι 60άρης που μοιάζει 40άρης, με δεξί του χέρι τη νεαρή, ηθοποιό κόρη του Αλεσάντρα, η οποία έχει εξελιχθεί σε hospitality expert.

Όταν άνοιξε το Chiltern Firehouse το 2014 θεωρήθηκε κάτι πρωτοφανές στο είδος του. Κέιτ Μος, Μαντόνα, Κάρα Ντελεβίν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρίτα Ορα, One Direction, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κίρστεν Ντανστ, Ούμα Θέρμαν ενθουσιάστηκαν. Στεγάζεται  στο χαρακτηριστικό, διατηρητέο κτίριο του παλιού πυροσβεστικού σταθμού Μarylebone.

 Η αίγλη κρατάει μέχρι σήμερα. Πριγκίπισσα Ευγενία, Αμπερ Λεμπόν, Ντούα Λίπα, Πόπι Ντελεβίν, Κάιλι Μινόγκ συγκαταλέγονται στις ορκισμένες οπαδούς. Συνδυάζει ένα must see βραβευμένο (και πανάκριβο) bar restaurant με new vintage ξενοδοχείο που συγκροτούν 28 σουίτες. Το μενού έχει αμερικάνικες επιρροές με «γκουρμέ» ματιά.

Στο λαμπερό επετειακό party που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, μαγνήτισαν τα φλας οι αισθησιακές παρουσίες της ηθοποιού Σιένα Μίλερ και της τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας Ελι Γκούλντινγκ, με μαύρες διαφάνειες και βενετσιάνικες μάσκες.

Ηταν επίσης εκεί η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η Ρέιτσελ Βάις, ο γιος της Μαντόνα Ρόκο Ρίτσι, η Καμίλα Καμπέγιο, η Λίλι Αλεν, η Μίνι Ντράιβερ, ο Ιντρις Ελμπα, ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis, η lady Βικτόρια Χάρβει κ.α.  

 Θυμίζουμε όμως ότι εκεί έσπευσε να πάει και η Τέιλoρ Σουίφτ μετά το συναυλιακό θρίαμβό της τον περασμένο Ιούνιο στο Wembley.

 Ελι Γκούλντινγκ, Σιένα Μίλερ χθες

Ελι Γκούλντινγκ, Σιένα Μίλερ χθες

Η Τέιλορ Σουίφτ στην είσοδο τον περασμέο Ιούνιο

Η Τέιλορ Σουίφτ στην είσοδο τον περασμέο Ιούνιο

Η φωτογραφία του Andre Balazs με τις Ναό...

Η φωτογραφία του Andre Balazs με τις Ναόμι Κάμπελ και Κάρα Ντελεβίν, που δημοσιεύει το Tatler

Ο Balazs άλλωστε ξέρει να ενορχηστρώνει ένα ασύγκριτο κοσμικό σκηνικό. Eχει λανσάρει σχολή σε αυό τον τομέα. 

«Είναι ένας καλλιτέχνης. Συνδυάζει χρήματα και αρχιτεκτονική για να δημιουργήσει μια σημαντική ξενοδοχειακή εμπειρία, και περισσότερο από κάθε άλλον hotelier, έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να κρατά τους cool ανθρώπους όταν έρχονται στα ξενοδοχεία του» είχε γράψει το Νew York Magazine.  Γιος Ούγγρων μεταναστών που μεγάλωσε στη Βοστώνη, δεν τον απασχολούν τόσο τα χρήματα αλλά η καταξίωση και οι επαφές. Κατά τον γαστριμαργικό οδηγό Michelin «η ατμόσφαιρα στο Chiltern Firehouse παραμένει λαμπερή και μεταδοτικά διασκεδαστική».

Δεν μιλάμε λοιπόν πια για απλή εστίαση αλλά για … αξιοθέατο και τοπόσημο (για όσους μπορούν βέβαια να ξοδέψουν κάτι παραπάνω στο Λονδίνο σήμερα). «Top dining spot» αλλά και The hottest place to be in Marylebone» τα κυρίαρχα σχόλια που το συνοδεύουν.

 Ειδήσεις Τώρα

To opening του Υannis Sergakis flagship store στο Palais Royal του Παρισιού

Mαρία Ολυμπία: Μετά το γάμο της Θεοδώρας την είδαμε super trendy στο Balenciaga show

Εύα Μέντες: Απίστευτα αισθησιακή στα 50, ποζάρει σαν άγριο άλογο και σπάνιο φλαμίνγκο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View