Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που εντοπίστηκε στον δρόμο

Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρο...

«Πήρε τα κλειδιά και έφυγε»

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατηγορείται ένας 27χρονος στην Πάτρα, ο 7χρονος γιος του οποίου εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνος του στον δρόμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας.

Σύμφωνα με τον παππού του ανήλικου, γνωστό ιερέα της Πάτρας, το αγόρι έφυγε από το σπίτι, ξεκλειδώνοντας την πόρτα, ενώ όλοι κοιμόνταν για μεσημέρι.

«Κοιμόταν το μεσημέρι ο γιος μου με τον εγγονό μου, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Συνήθως κλειδώνουμε το σπίτι όταν κοιμόμαστε, είτε μεσημέρι είναι, είτε βράδυ είναι. Το παιδί σε κάποια στιγμή ξύπνησε, πήρε τα κλειδιά του πατέρα και πήγε να βρει τη μητέρα του, η οποία μένει δύο τετράγωνα κάτω από εμάς», λέει ο πατέρας του 27χρονου, μιλώντας στο newsit.gr.

Οι γονείς του 7χρονου είναι χωρισμένοι και το παιδί μένει και στα δύο σπίτια, τα οποία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, στην ίδια γειτονιά. Όπως λέει ο παππούς του, μόλις ξύπνησαν συνειδητοποίησαν αμέσως ότι το παιδί έχει ανοίξει την πόρτα και έχει φύγει και σήμαναν συναγερμό.

«Εμείς είδαμε ότι το παιδί δεν ήταν σπίτι σηκώσαμε όλο τον κόσμο, τρελαθήκαμε. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να πάρουμε αμέσως την αστυνομία», λέει ο ιερωμένος.

Πιθανότατα ο 7χρονος είχε αποπροσανατολιστεί με αποτέλεσμα να χαθεί στα στενά μεταξύ των δύο σπιτιών.

«Κανείς δεν παραμέλησε το παιδί»
«Το παιδί μπερδεύτηκε, όταν σηκωθήκαμε και είδαμε ότι λείπει, βγήκαμε και ψάχναμε, πήραμε αμέσως τηλέφωνο την Αστυνομία και ευτυχώς η Αστυνομία το είχε βρει ήδη το παιδί», αναφέρει ο παππούς του.

Ευτυχώς η ανησυχία της οικογένειας δεν κράτησε πολύ, με τους αστυνομικούς να παραδίδουν τον 7χρονο στην οικογένειά του, η οποία έζησε ώρες αγωνίας. Ωστόσο, ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως δικογραφία
σε βάρος του πατέρα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

«Κανείς δεν παραμέλησε το παιδί, ούτε το παράτησε ο πατέρας το παιδί και να σηκωθεί να φύγει. Το παιδί δεν έχει μείνει ποτέ μόνο του. Ποτέ μα ποτέ! Εμείς μικρά παιδιά, τέτοιες σκανταλιές κάναμε όλοι. Ο γιος μου είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος», λέει ο πατέρας του 27χρονου στο newsit.gr.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις