Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Tα κοσμήματα Tiffany κατέλαβαν τις βιτρίνες των Selfridges και η Ρόζι Χάντιγκτον ήταν εκεί

Tα κοσμήματα Tiffany κατέλαβαν τις βιτρί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δημιουργήθηκε μια ομαδική εγκατάσταση σύγχρονης τέχνης ανάμεσα στους εκθέτες ο Damien Hirst

Θεαματική installation σαν «open-to-all gallery» έγιναν οι περίφημες βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Selfridges στην καρδιά του Λονδίνου.

To εμβληματικό συγκρότημα της Oxford Street που επισκέπτονται 130.000 καταναλωτές ημερησίως (!) φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό, γαλάζιο χρώμα του διάσημου οίκου κοσμημάτων Tiffany, ενώ έτσι χρωματίστηκαν και οι τοίχοι των βιτρινών. Για να προωθηθεί το συγκεκριμένο brand που συνέδεσε το όνομά του με την κλασική ταινία της Οντρει Χέπμπορν, ετοιμάστηκε ένα ειδικό project σύγχρονης τέχνης. Κλήθηκαν οι κορυφαίοι εικαστικοί Damien Hirst, Rana Begum, Jason Bruges, James Righton να παρουσιάσουν έργα τους, εμπνευσμένοι από τα αρχεία Tiffany.

H εγκατάσταση καταλαμβάνει όλο το τετράγωνο του ιστορικού κτιρίου. Όταν αποκαλύφθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου έγινε ειδική ξενάγηση από ξεχωριστή είσοδο. Μάλιστα, επειδή η όλη παραγωγή The Tiffany & Co Windows of Wonder exhibition θα παραμείνει στο βρετανικό «ναό» της κατανάλωσης έως τις 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε προωθητικό event με καλεσμένες τις style icons Σιένα Μίλερ και Ροζι Χάντιγκτον. Πόζαραν μέσα και έξω φορώντας βέβαια τα ομώνυμα κοσμήματα. Για ρίξτε μια ματιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View