Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Αίολος Αγυιάς: Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της National League 1- Δείπνησε πριν το επίσημο τζάμπολ

Αίολος Αγυιάς: Έτοιμος για την έναρξη το...

Η ομάδα της Αγυιάς θα υποδεχθεί τον Πανελλήνιο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας το Σάββατο (5/10, 17:00)

Όλα έτοιμα στο στρατόπεδο του Αιόλου για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ο Αίολος Αγυιάς είναι πανέτοιμος να μπει στη μάχη της φετινής National League 1, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (17:00) τον Πανελλήνιο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Λίγες μόλις ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ του φετινού πρωταθλήματος, παίκτες, τεχνική ηγεσία και μέλη της διοίκησης του Αίολου Αγυιάς είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές χαλαρές στιγμές κι εκτός γηπέδου, απολαμβάνοντας την κουζίνα του «Ολα Ψήνονται» στην Πατρών Κλάους 30.

Οι άνθρωποι του Αίολου Αγυιάς ευχαρίστησαν τους υπευθύνους του καταστήματος και προσωπικά τον ιδιοκτήτη Γιάννη Ματσαγκό, ο οποίος στηρίζει τον σύλλογο.

Στο περιθώριο του δείπνου, ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου έκανε και την εξής δήλωση ενόψει πρεμιέρας: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ιστορική και καλή ομάδα όπως είναι ο Πανελλήνιος. Καλούμε τους φίλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

Ο Αίολος Αγυιάς θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι χωρίς απουσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports