Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

Ο Αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στις εκ...

Η ανακοίνωση

Στις εκδηλώσεις που οργάνωσε σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, ο Δήμος Πατρέων για να τιμήσει την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

«Συμπληρώνονται σήμερα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Πάτρας από τους Ναζί. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ξεχάσει , η ιστορική μας μνήμη πρέπει να μείνει ζωντανή ,γιατί οποίος ξεχνά , είναι μοιραίο να το ξαναζήσει . Όπως δεν έχει δικαίωμα κανένας να κάνει λοβοτομή στην ιστορική μας μνήμη , έτσι και κανένας δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζει την ιστορία από τα δικά του πολιτικά πιστεύω.

Η παρουσία μας επιβεβλημένη στην ομόθυμη γιορτή της απελευθέρωσης , χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα που ακούμε . Η ενότητα και η αμυντική θωράκιση είναι οι καλύτερες απαντήσεις σε μια δύσκολη ζοφερή εποχή που τα σύννεφα του πολέμου αυξάνονται. Τιμή και δόξα στον Πατραϊκό λαό της εποχής που αγωνίστηκε για την απελευθέρωση του» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπονάνος μετά την κατάθεση στεφάνων στον τόπο εκτέλεσης Αγωνιστών, στα Ψηλά Αλώνια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις