Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστολή με ευχές στον νέο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Επιφάνιο, από τον Σπύρο Σκιαδαρέση

Επιστολή με ευχές στον νέο Μητροπολίτη Μ...

Με την εκλογή σας αυτή αποκαθίσταται μία οφειλόμενη αναγνώριση στο σεπτό πρόσωπό σας, το ανεπίληπτο ήθος και τα πολλαπλά προσόντα σας, αναφέρει ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

Επιστολή στον νέο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Επιφάνιο, ο οποίος κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, απέστειλε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης εκφράζοντας τις πιο θερμές του ευχές με αφορμή την εκλογή του.

Ο κ. Σκιαδαρέσης αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

«Σεβασμιότατε εψηφισμένε Μητροπολίτα Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιε,

Με αισθήματα ειλικρινούς χαράς και αγαλλιάσεως πληροφορηθήκαμε την χαρμόσυνη είδηση τής εκλογής σας ως νέου Ποιμενάρχου τής ιστορικής Μητροπόλεως Μαντινείας, με έδρα την ηρωοτόκο Τριπολιτσά.

Με την εκλογή σας αυτή αποκαθίσταται μία οφειλόμενη αναγνώριση στο σεπτό πρόσωπό σας, το ανεπίληπτο ήθος και τα πολλαπλά προσόντα σας.

Παράλληλα συνδέονται νοερώς και πνευματικώς οι αγαπημένες περιοχές όλων μας, η ιδιαίτερη πατρίδα σας, η Αιτωλοακαρνανία, η Δυτική Ελλάδα και η Αρκαδία, η Πελοπόννησος, με την οποίαν διατηρούμε στενούς δεσμούς και αναμφισβήτητα θα λαμπρύνετε εφεξής με το έργο σας!

Σάς ευχόμεθα ολοψύχως να διακονήσετε την Εκκλησία από την νέα αυτή θέση επιτυχώς και ευαρέστως, με υγεία και δύναμη, η δε Ποιμαντορία σας στην θεόσωστο Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας να είναι μακρά, άλυπη, δημιουργική και καρποφόρος!

Βαθυσεβάστως και υιικώς ασπαζόμενος την Δεξιά σας!».

Το Σώμα της Ιεραρχίας εξέλεξε νέο Μητροπολίτη Μαντινείας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ταλαντίου κ. Επιφάνιο, με ψήφους 66.

Ο νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος (κατά κόσμον Βασίλειος) Καραγεώργος έχει γεννηθεί το 1971 στο
Αγρίνιο. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και απόφοιτος του 1ου Λυκείου Αγρινίου.

Σπούδασε στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή Αθηνών και την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα της Εκκλησιαστικής Ιστορίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Χειροτονήθηκε Διάκονος την 6η Δεκεμβρίου 1998 υπό του αοιδίμου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Θεοκλήτου και την 31η Μαῒου 1999 υπό του ιδίου Μητροπολίτου στον βαθμό του Πρεσβυτέρου.

Περισσότερα στο σάιτ www.romfea.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις