Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός - Κολυδάς: Που θα είναι έντονα τα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο - Προσοχή σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα

Καιρός - Κολυδάς: Που θα είναι έντονα τα...

Τι αναφέρει σε ανάρτηση στο «Χ»

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ σύμφωνα με τον Διεθυντή της Υπηρεσίας και μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Τα έντονα φαινόμενα ξεκίνησαν από σήμερα Παρασκευή τόσο στην Κέρκυρα όσο και στην Θεσπρωτία όπου ήχησε και το 112.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο «Χ» «δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο που εκδόθηκε 3/10».

Ο κ. Κολυδάς παραθέτει την πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο ενώ σημειώνει πως κυρίως θα επηρεαστούν δυτική Ελλάδα και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Κολυδάς: Πρόγνωση του καιρού για Σαββατοκύριακο -Προσοχή σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα

«Το Σάββατο τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι το απόγευμα στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου και από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Αιτωλοακαρνανία και Αχαία ιδιαίτερη προσοχή! » αναφέρει σε ανάρτηση στο «Χ».

«Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03-10-2024 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα με τη διέλευση ενός ψυχρού μετώπου ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες από νωρίς το απόγευμα σήμερα Παρασκευή (04-10-24) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-24). Από τα έντονα φαινόμενα θα επηρεαστούν η δυτική Ελλάδα και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Αναλυτικά:

 

Το Σάββατο (05-10-24) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α) Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.
β) Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (http://emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις