Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Βάλτο και Ξηρόμερο - Ανησυχία για αγνοούμενο

Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Βάλτο και ...

Φέρεται το όχημα του να παρασύρθηκε από τον χείμαρρο Ρύακα στη Στράτο

Δυσάρεστο αποτύπωμα αφήνει σε τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας η κακοκαιρία Cassandra με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες της περασμένης νύχτας.

Έχει προκαλέσει προβλήματα σε Στράτο Αγρινίου-κυρίως- και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο (Βασιλόπουλο, Παπαδάτου, Βλυζιανά, Δεργοβίτσα ) και Βάλτο (Μπαμπαλιό, Μαλεσιάδα, Αμοργιανοί, Πετρώνα, Βαρετάδα). Το πλέον ανησυχητικό ωστόσο είναι πως αγνοείται ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες «έσπασαν» χείμαρροι και από τις κατεβασιές τους έκλεισε τα ξημερώματα η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ριβίου και της Στράτου.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες μηχανήματα των Δήμων και της Περιφερείας με την συνδρομή ιδιωτών επιχειρούν  για τον καθαρισμού των δρόμων και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξάλλου έχουν πλημμυρίσει 2-3 υπόγεια σπιτιών στη Στράτο και προκλήθηκαν ζημιές σε αποθήκες και σε ζώα. Προβλήματα καταγράφονται και στο αγροτικό δίκτυο.

Σοβαρότερο όλων όμως είναι το γεγονός πως αγνοείται ένα κάτοικος της περιοχής καθώς φέρεται το όχημα του να παρασύρθηκε από τον χείμαρρο Ρύακα στη Στράτο. Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

agrinionews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις