Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αρχελάου 5: Η Κέλλυ κάνει την προξενήτρα στον Ματθαίο

Αρχελάου 5: Η Κέλλυ κάνει την προξενήτρα...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Παρεξηγήσεις, ευτράπελα και εξελίξεις που κανείς δεν φαντάζεται, προκαλούν άφθονο γέλιο στη νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 7 έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 21:00.

Η Κέλλυ ψάχνει να βρει τρόπο για να καλύψει το πόσο άσχετος είναι στην παρουσίαση ο Στέφανος, ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο στην εκπομπή. Εκείνος, πάλι, προσπαθεί να μάθει χορό με τη βοήθεια της Κέλλυς, για να πείσει την Αγγελίνα ότι δεν είναι κακοποιός, ενώ παράλληλα οι σχέσεις στο μπαρ και στο κανάλι περιπλέκονται, με ζήλιες και ίντριγκες.

Η Αγγελίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο κακοποιό, μπαίνοντας στη θέση του πατέρα της και ο Βύρωνας με τον Ματθαίο τρέχουν για να σώσουν την κατάσταση. Η Κέλλυ αντιλαμβάνεται το φλερτ μεταξύ της Μπίλυς και του Ματθαίου και, θέλοντας να πείσει και τους άλλους αλλά κυρίως τον εαυτό της ότι δεν τη νοιάζει, καταλήγει να τους κλείνει ραντεβού στο σπίτι της…

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 21

Η Κέλλυ προσπαθεί να βρει μια λύση με την αταλαντοσύνη του Στέφανου, ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο στην εκπομπή. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας προσπαθεί να εξαρθρώσει τη σπείρα που βανδαλίζει μπαρ στο Παγκράτι. Κι ενώ η Αγγελίνα παραδίδει μαθήματα παραδοσιακών –ο Θεός να το κάνει– χορών σ’ έναν digital nomad στη σχολή του Ματθαίου, η Κέλλυ ανακαλύπτει το επόμενο αστέρι του καναλιού.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 22

Η Αγγελίνα προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του Ματθαίου. Εκείνος, πάλι, προσπαθεί να μάθει χορό με τη βοήθεια της Κέλλυς, για να πείσει την Αγγελίνα ότι δεν είναι κακοποιός, ενώ παράλληλα οι σχέσεις στο μπαρ και στο κανάλι περιπλέκονται, με ζήλιες και ίντριγκες. Αυτό που λείπει από την ιστορία είναι ένας… πυροβολισμός!

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 23

Ο Βύρωνας έχει υποσχεθεί στον Ευριπίδη πως θα αλλάξει τρόπο ζωής και δεν χάνει χρόνο ξεκινώντας με το να βρει νέα δουλειά ως βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση που θα ανεβάσει ο Ορφέας. Παράλληλα, η Δώρα προσπαθεί να μάθει στη Λυδία πώς να ρίχνει τους άντρες και χρησιμοποιεί ως πειραματόζωο τον Στέφανο, ο οποίος… τσιμπάει. Από την άλλη, η Αγγελίνα νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει με τον Ματθαίο, που έχει εξαφανιστεί, και προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει. Στην προσπάθειά της αυτή, μαθαίνει πως ο Ματθαίος κινδυνεύει από τον Συγκαμένο.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 24

Η Αγγελίνα παίρνει τη θέση του πατέρα της και αποφασίζει να αντιμετωπίσει έναν διαβόητο και επικίνδυνο κακοποιό, με τον Βύρωνα και τον Ματθαίο να τρέχουν για να σώσουν την κατάσταση. Ένα λιοντάρι κι ένα φίδι αναστατώνουν το Παγκράτι και τον ήδη αναστατωμένο Οδυσσέα, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μπούλινγκ των συναδέλφων του, ενώ ο Στέφανος αποφεύγει διαρκώς, με άγαρμπο τρόπο, τη Δώρα καταλήγοντας, έτσι, σ’ έναν ακραίο τσακωμό μαζί της.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 25

Η Αγγελίνα είναι και με τη βούλα πλέον συνεργάτης του Συγκαμένου και προσπαθεί να το κρύψει από τον Ματθαίο. Ταυτόχρονα, όμως, παλεύει και να τον μιμηθεί στον τρόπο που κάνει τις «δουλειές» του. Η Κέλλυ αντιλαμβάνεται το φλερτ Μπίλυς-Ματθαίου και, θέλοντας να πείσει και τους άλλους αλλά κυρίως τον εαυτό της ότι την αφήνει αδιάφορη, καταλήγει να τους κλείνει ραντεβού στο σπίτι της. Αυτή η νύχτα, όμως, θα έχει απρόσμενη έκβαση για όλους…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight