Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε την υποψηφιότητα Κασσελάκη η Θεοδώρα Τζάκρη

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε την υποψηφιότητα Κασσελ...

Σύγκρουση Τζάκρη-Γεροβασίλη

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Ολγας Γεροβασίλη.

Oπως αναφέρεται, η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του κόμματος συνοδεύεται από 87 υπογραφές και το «πόθεν έσχες», όπως ορίζουν οι σχετικοί όροι εν όψει του συνεδρίου και των εκλογών για την ηγεσία, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου και, αν χρειαστεί δεύτερος γύρος, την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη δήλωσε «παρών» στην κούρσα διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να ανακοινώνει ευθέως ότι θα είναι υποψήφιος. 

 Στο βίντεο αυτό δήλωνε «είμαι εδώ» και καλούσε τους φίλους του κόμματος να γραφτούν μέλη εγκαίρως για να ψηφίσουν συνέδρους, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Γεμίστε τώρα τις ΟΜ και τις Νομαρχιακές. Γραφτείτε άμεσα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους. Να ακουστεί η φωνή σας. Να μπορείτε να πείτε ένα ηχηρό: “Είμαι εδώ!” “Είμαι εδώ”, για να μην αποκλειστεί καμία υποψηφιότητα. “Είμαι εδώ”, για να μην αποκλειστεί κανένας ψηφοφόρος από την κάλπη», σημείωνε μεταξύ άλλων.

Δήλωσε επίσης ότι δεν αισθάνεται «προδομένος, αλλά πιο αποφασισμένος από ποτέ, να μη σας προδώσω ποτέ. Είμαι εδώ γιατί είστε εδώ. Και είμαστε εδώ για τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ. Για την πατρίδα μας, για τις ζωές μας, για το μέλλον μας».

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται τώρα ή περνάει στην Ιστορία ως ανάμνηση. Το παλιό έχει γερές ρίζες. Το καινούργιο μπορεί να αργεί, μπορεί να συναντά εμπόδια, μπορεί να πέφτει, αλλά ξανασηκώνεται. Πάντα φτάνει στο τέλος της διαδρομής. Πάντα γεννιέται. Αυτόν τον δρόμο του καινούργιου σάς ζητάω να τον βαδίσουμε μαζί. Η στήριξή σας είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Δεν έχω κομματικό μηχανισμό. Είχα και έχω μόνο εσάς», κατέληγε. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις