Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Ανδρουλάκης: "To ΠΑΣΟΚ θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση"- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Ανδρουλάκης: "To ΠΑΣΟΚ θα γκρ...

Αύριο ανοίγοιυν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Στην Πάτρα μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μια μέρα πριν ανοίξουν οι  εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος δίνει μάχη στο Νοσοκομείο. Τόνισε ότι κλείνει την εκστρατεία στην Πάτρα, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, "στη γη που ξεκίνησε ο μεγάλος μας ιδρυτής Ανδρέας Παπανδρέου".

O κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μέλλον, η ελπίδα, η προοπτική που θα γυρίσει σελίδα στον τόπο".

"Δεν είμαστε ένα κόμμα μνήμης, ένα κόμμα νοσταλγίας, παντού υπάρχουν νέοι άνθρωποι" τόνισε σε άλλο σημείο.

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμμισε επιπρόσθετα για το ΠΑΣΟΚ "ότι μας ξανακούνε, μας παρακολουθούνε και μας ψηφίζουνε....". "Μπορούμε να γίνουμε μια ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική που θα νικήσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.... Είμαστε πιο ενωμένοι και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ και κάνουμε διεργασίες εσωτερικές με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, χωρίς αντεγκλίσεις".

Όπως είπε χαρακτηριστικά για το Κίνημα "αυτό το κόμμα με το σύγχρονο πρόγραμμα, με το πολιτικό ήθος, την ανανέωση, τον ρεαλισμό, την υπευθυνότητα, μπορεί και πιστεύω θα είναι το κόμμα που θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση".

"Ποτέ κανείς ισχυρός δεν με πήρε από το χέρι να με οδηγήσει στην πολιτική" ανέφερε σε άλλο σημείο του λόγου του.

 

«Δεν είμαστε πια ένα κόμμα μόνο των μεγάλων ηλικιών, που οι αντίπαλοί μας προδίκαζαν ότι θα “σβήσει”. Είμαστε ένα κόμμα όλων των γενεών της πατρίδας μας. Ένα κόμμα που σταθερά αγκαλιάζει τις αγωνίες όλων των Ελλήνων. Ας μην απαξιώνουμε όσα σημαντικά πετύχαμε τα τελευταία δυόμισι χρόνια, αλλά ας οικοδομήσουμε ακόμα περισσότερα στα γερά θεμέλια αυτών των ετών για να γίνουμε η ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική, που θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές» έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητάς του.

 

 

"Σας ζητώ, αύριο, λίγες ώρες μείνανε,  για άλλη μια φορά πάρτε την παράταξη στα χέρια σας, πάρτε στα χέρια σας την υποψηφιότητά μου, έχουμε χρέος να νικήσουμε και θα νικήσουμε....Μαζί κάναμε ξανά  το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή μαζί θα το κάνουμε κυβέρνηση", είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις