Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ο Παναιτωλικός σόκαρε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός σόκαρε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Απρόσμενη απώλεια

Η ΑΕΚ υπέστη την πρώτη της ήττα στη Stoiximan Super League, καθώς ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 στο Αγρίνιο. Ο δήμιος της Ένωσης ήταν ο Μιγκέλ Λουίς.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό τελικών. Οι κιτρινόμαυροι φώναξαν και για πέναλτι πάνω στον Περέιρα σε μαρκάρισμα του Τσάβες, αλλά διαιτητής και VAR συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κάτι στο ματς.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και στο δεύτερο μέρος, όμως ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ με τον Μιγκέλ Λουίς στο 72'. Ο Μαυρίας έκανε ωραίο ανέβασμα από τα δεξιά και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι. Ο Μιγκέλ Λουίς εκτέλεσε με τη μια και σκόραρε.

Η ΑΕΚ έμεινε στους 14 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει ψηλά και ανέβηκε στους 11 βαθμούς.

Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς έχοντας την μπάλα στα πόδια και ο Παναιτωλικός περίμενε, όντας καλά οχυρωμένος στα μετόπισθεν. Η πρώτη τελική στο ματς ήταν το σουτ του Ντίας από μακρινή απόσταση που πέρασε αρκετά άουτ.

Ένα λεπτό μετά η Ένωση έφτασε κοντά στο 1-0 όταν ο Κοϊτά τροφοδότησε τον Πινέδα μέσα από την περιοχή, όμως το σουτ του Μεξικανού πέρασε άουτ. Το πρώτο σουτ στο στόχο το έκανε ο Λιάβας στο 13', όμως ο Στρακόσα δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα, καθώς ήλεγχε την πορεία της.

Μετά το 15' η ΑΕΚ επέβαλε τον ρυθμό της και δημιουργούσε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 18' ο Κοϊτά απέφυγε με υπέροχα με ποδιά τον Σιέλη και μπήκε στην περιοχή όμως η προσπάθειά του από δύσκολη γωνία εξουδετερώθηκε από τον Στάγιτς. Ένα λεπτό μετά ο Πιερό με το κεφάλι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ μετά από γλυκιά σέντρα του Ρότα.

Στο 25' οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι για μια πτώση του Περέιρα μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Τσάβες. Ο Πουλικίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο VAR αφού ήλεγξε τη φάση, συμφώνησε μαζί του.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν στο 32ο λεπτό με ένα ωραίο μακρινό σουτ του Πινέδα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 42ο λεπτό οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αντάλλαξαν ωραία την μπάλα στην περιοχή, ο Ρότα βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Παντελάκης του έβαλε το στοπ. Η τελευταία καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήταν ένα δυνατό σουτ του Ντίας μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και είχαν από μια καλή ευκαιρία. Ο Λομόνακο ανάγκασε τον Στρακόσα να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Πινέδα πέρασε ελάχιστα εκτός με την παρέμβαση αμυντικών του Παναιτωλικού.

Στο 57' ο Κοϊτά δοκίμασε την τύχη του με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσάβες. Στο 62ο λεπτό η Ένωση έχασε ίσως τη μεγαλύτερη στιγμή της στο ματς. Από ωραία σέντρα-σουτ του Κοϊτά, ο Πιερό πετάχτηκε στην πορεία της και έκανε την προβολή, όμως η προσπάθειά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

 Ο Γκαρσία μπήκε στο ματς στο 66' και στην πρώτη του ενέργεια δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο Τσάβες. Τρία λεπτά μετά ο Παναιτωλικός απείλησε με ωραίο γύρισμα του Μιγκέλ Λουίς και προβολή του Λομόνακο, η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ με τον Μιγκέλ Λουίς στο 73'. Ο Μαυρίας προωθήθηκε ωραία από τα δεξιά και έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή του Στρακόσα. Ο Λουίς με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Στρακόσα.

Η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες για κάποιο γκολ, ωστόσο δεν το πέτυχε με αποτέλεσμα να ηττηθεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports