Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Ξυλοκοπούσε την πρώην σύζυγό του, μπροστά στο παιδί τους, στη μέση του δρόμου- ΒΙΝΤΕΟ

Κρήτη: Ξυλοκοπούσε την πρώην σύζυγό του,...

Βίντεο κατέγραψε το περιστατικό

Βίντεο κατέγραψε τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό μιας γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στο παιδί τους, στην Κρήτη

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου και θα εκδικαστεί αύριο Δευτέρα. 

Στο βίντεο ο πρώην σύζυγος της 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, φαίνεται να επιχειρεί να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, τη γρονθοκόπησε άγρια.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ότι ο 40χρονος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το Δημαρχείο. Στη συνέχεια βγήκε από αυτό και περίμενε τη στιγμή που η πρώην σύζυγός του, θα πήγαινε το τετράχρονο αγοράκι τους στο σχολείο.

Τότε, πλησιάζει και αγκαλιάζεται με το παιδί του, ενώ η μητέρα δεν παρεμβαίνει, αντίθετα, δίνει χρόνο στον πατέρα να του μιλήσει. Όταν ο 40χρονος παίρνει το παιδί από το χέρι και αρχίζει να απομακρύνεται πεζός -μέσα στον δρόμο- η μητέρα του 4χρονου επιχειρεί να πάρει το παιδί.

Τότε ξεσπάει το περιστατικό βίας με τον 40χρονο, σέρνοντας αρχικά το παιδάκι από το χέρι να κλωτσάει και να χτυπάει την πρώην σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια το παιδάκι βρίσκεται πεσμένο, δίπλα στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, που ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις