Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Rihanna και είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Rihanna και ...

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια

«Ίλιγγο» προκαλεί η εκτιμώμενη περιουσία της Τέιλορ Σουίφτ στην ετήσια λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Η μουσικός ξεπέρασε το τελευταίο διάστημα τη Rihanna.

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Νωρίτερα, φέτος τον Απρίλιο η Σουίφτ εμφανίστηκε στην ετήσια λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes για πρώτη φορά και στις 5 Οκτωβρίου από το περιοδικό ανανεώθηκαν τα στοιχεία για την περιουσιακή της κατάσταση, καθώς συμπεριλήφθηκαν τα έσοδα από την περιοδεία της «Eras» και οι πωλήσεις του μουσικού της καταλόγου.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς – ξεπερνώντας τη Rihanna, η οποία φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Forbes, η Rihanna διατηρεί τον τίτλο της «πιο πλούσιας γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», καθώς η περιουσία της κάποτε ανερχόταν σε 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια.

 Η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται επίσης στο νούμερο 2 της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς, ανεξάρτητα από φύλο, με τον Jay-Z να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με περιουσία που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Forbes εκτιμά ότι η Τέιλορ Σουίφτ έχει εισπράξει 600 εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματα και τις περιοδείες της και άλλα 600 εκατομμύρια δολάρια από τον μουσικό κατάλογό της.

Μεγάλο μέρος των εσόδων προέρχεται από τα άλμπουμ που ηχογράφησε εκ νέου η τραγουδίστρια, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο των κορυφαίων ηχογραφήσεων της. Η πιο πρόσφατη ήταν η επανακυκλοφορία του άλμπουμ της «1989» του 2014, που ξεπέρασε τις πωλήσεις του αρχικού δίσκου.

Το Forbes αναφέρει επίσης ότι κέρδισε 125 εκατομμύρια δολάρια από ακίνητα και φέρεται να εισέπραξε επίσης 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα δικαιώματα streaming στο Spotify πέρυσι, χάρη στα άλμπουμ «Midnights» του 2022 και «1989 (19 Έκδοση Taylor)».

Το Bloomberg ανέφερε ότι η Σουίφτ έγινε δισεκατομμυριούχος τον Οκτώβριο του 2023, χάρη στα νέα της άλμπουμ, την περιοδεία «Eras», την πρώτη με εισπράξεις ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και την ταινία από τις συναυλίες της που κατέρριψε κάθε ρεκόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight