Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η νύφη Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Με κορσέ, σιλουέτα mermaid και total look δαντέλας

Η νύφη Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Με κορσέ, σι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τι φόρεσε στην Τοσκάνη για το γάμο της με το γιο του Τζον Μπον Τζόβι, εκείνη μόλις 20, εκείνος 22

Σας έχουμε την πιο πολυσυζητημένη, διάσημη νύφη των τελευταίων ημερών.

H 12χρονη που ταυτίστηκε με την πολύκροτη σειρά τρόμου και φαντασίας «Stranger Things», είναι πια 20χρονη super star και μόλις παντρεύτηκε! Ο λόγος για την ηθοποιό και παραγωγό Μίλι Μπομπι Μπράουν,  που θεωρήθηκε παιδί- φαινόμενο της tv και κατόπιν έπαιξε στις περιπέτειες «Godzilla» αλλά και στα φιλμ του Netflix «Ενόλα Χολμς».

Ερωτευμένη την τελευταία τριετία με το μοντέλο- ηθοποιό Τζέικομπ Μπον Τζόβι (γιο του διάσημου μουσικού Τζον Μπον Τζόβι) ανακοίνωσε πέρυσι τον αρραβώνα τους. Πριν λίγες μέρες, με κοινή τους ανάρτηση στο Instagram, μάθαμε πως παντρεύτηκαν μυστικά τον περασμένο Μάιο στην Τοσκάνη, με τις σχετικές φωτογραφίες να κάνουν το γύρω του κόσμου.

Όπως φαίνεται, σε αντίθεση με την τάση των «clean», λιτών νυφικών, η Μπόμπι επέλεξε μια bustier νυφική τουαλέτα από δαντέλα, με εντυπωσιακή «ουρά». Θέλησε να υπογραμμίσει τις καμπύλες της με το στοιχείο του κορσέ στο επάνω μέρος και  την αισθησιακή «γοργονέ» σιλουέτα κάτω. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια bridal couture δημιουργία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνη, από το ονομαστό, ισραηλινό label νυφικών Galia Lahav.

Aπαιτήθηκαν 120 ώρες χειροποίητης εργασίας για να υλοποιηθεί. Στόχος να διαθέτει «τεατράλε» δραματικότητα και κάτι από… κόκκινο χαλί. Η Sharon Sever, head designer του οίκου τόνισε: «H Μίλι Μπόμπι Μπράουν που χάρισε πολυπλοκότητα στον iconic ρόλο της στο Stranger Things, δίνει χάρη και ομορφιά στην special day της ζωής της, επίσης με εμβληματικό τρόπο. Ηταν τιμητικό να σχεδιάσουμε τη νυφική τουαλέτα για μια τόσο ταλαντούχα ηθοποιό».

Επισημαίνουμε πως η Μίλι έχει πολυσυζητηθεί για τις αστρονομικές αμοιβές της ενώ τώρα γράφτηκε πως βιάστηκε να παντρευτεί στα 20- άλλωστε και ο σύζυγός της είναι μόλις 22. Ζουν με 10 κατοικίδια, σκυλιά, γάτες, χελώνες, ένα λαγό και ένα γαιδουράκι.

Ειδήσεις Τώρα

Αννα Βίσση, Καλλιμάρμαρο: Με απίθανη μπέρτα Vrettakos, σε style Woodstock by Σοφία Καρβέλα

Tα κοσμήματα Tiffany κατέλαβαν τις βιτρίνες των Selfridges και η Ρόζι Χάντιγκτον ήταν εκεί

Bodegas: Η φωτιά πρωταγωνιστεί - Ποιοτική "στροφή" στο κρέας για το γνωστό εστιατόριο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View