Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την νοσηλεία στη Εντατική

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου μ...

Νοσηλεύτηκε στην εντατική λόγω αλλεργικού σοκ

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί στην εντατική.

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη και το οποίο προκλήθηκε από φαρμακευτική ουσία.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πλέον καλά στην υγεία της, ενώ το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν τις ευχές τους.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και το ευχαριστώ στος γιατρούς
«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη.

Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία, αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου διευκρινίζοντας την κατάσταση της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight