Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι διάσημοι φίλοι του Diddy που ήταν στα πάρτι του έχουν αρχίσει τους συμβιβασμούς

Οι διάσημοι φίλοι του Diddy που ήταν στα...

Δικηγόρος που εκπροσωπεί 120 κατήγορους του Diddy αποκάλυψε πως οι διάσημοι που ήταν στα αμφιλεγόμενα πάρτι έχουν αρχίσει τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

Ο Sean «Diddy» Combs παραμένει στη φυλακή, έως την ημέρα που θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστή για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για σωματεμπορία, ευρέως φάσματος κακοποίηση και εκβιασμό.

Οι παγκοσμίου φήμης φίλοι του, μόνιμοι καλεσμένοι των πάρτι του ράπερ που τώρα όλοι ξέρουν τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες έχουν εξαφανιστεί.

Δεν έχουν σχολιάσει με τον όποιον τρόπο όσα αντιμετωπίζει ο Diddy, στο ευρύτερο πλαίσιο του να κρατήσουν τις αποστάσεις τους από το νέο σκάνδαλο μεγάλου βεληνεκούς της αμερικανικής showbiz.

Σύμφωνα με δικηγόρο που εκπροσωπεί 120 κατήγορους, οι πελάτες του είναι έτοιμοι να μηνύσουν αρκετούς celebrities που ισχυρίζονται ότι βοήθησαν τον Diddy να καλύψει όσα εγκληματικά έκανε στα Freak Offs.

Ο Tony Buzbee μίλησε στο TMZ Live και σχολίασε ότι «αν πηγαίνατε σε ένα από αυτά τα πάρτι, θα γνωρίζατε ότι χρησιμοποιούνταν μια συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία στα ποτά των θυμάτων. Αν ήσασταν στην αίθουσα με τα θύματα ή συμμετείχατε στις εγκληματικές πράξεις ή τις βλέπατε, αλλά δεν είπατε τίποτα και βοηθήσατε στη συγκάλυψη, κατά την άποψή μου, έχετε πρόβλημα».

Διευκρίνισε ότι ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον κάποιων εκ των πιο γνωστών celebrities του πλανήτη, για λογαριασμό των πελατών του. Πρόσθεσε ότι κάποιοι εκ των διάσημων φίλων του Diddy έχουν ήδη αρχίσει κινήσεις για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

«Ειδικά σε υποθέσεις όπως είναι αυτή, συλλέγουμε τα δεδομένα μας και τα αποδεικτικά μας στοιχεία, τα επιμελούμαστε, περνάμε χρόνο με το θύμα και, στη συνέχεια προσπαθούμε να επιλύσουμε τα ζητήματα χωρίς την κατάθεση αγωγής, καθώς αυτό είναι προς το συμφέρον του θύματος.

Αυτή είναι διαδικασία που έχουμε ακολουθήσει ήδη, εν προκειμένω, με λίγα άτομα, πολλά εκ των οποίων έχουν ακουστεί στο παρελθόν -να συνδέονται».

Έχει πει πως θα έλθει η ημέρα που θα αποκαλυφθούν και τα ονόματα πέραν του Sean Combs «με τη λίστα να είναι ήδη πολύ μεγάλη και όλους να γνωρίζουν αυτά τα άτομα. Θα προκαλέσουν σοκ».

Ο Buzbee κατέθεσε και ομαδική αγωγή κατά του Diddy. Μεταξύ των 120 που εκπροσωπεί κάποια άτομα ήταν ανήλικοι την εποχή της σεξουαλικής κακοποίησης που ισχυρίζονται ότι υπέστησαν. Ο νεότερος κατήγορος ήταν 9 ετών.

Τα θύματα, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα σε πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, η Φλόριντα, η Τζόρτζια και η Νέα Υόρκη, εμφανίστηκαν μετά την απαγγελία κατηγορίας του Combs από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς.

Η νομική ομάδα του βασικού κατηγορούμενου αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight