Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χάρης Δούκας: «Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα» είπε μετά τη συνάντηση με Γερουλάνο

Χάρης Δούκας: «Το μήνυμα της κάλπης είνα...

«Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα το ντιμπέιτ», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των 45 λεπτών μεταξύ του Παύλου Γερουλάνου και του Χάρη Δούκα στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη βουλή.

Ο υποψήφιος αρχηγός και Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε μετά από τη συνάντηση στο προφίλ της συζήτησης δηλώνοντας χαρακτηριστικά από την πλευρά του:

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμα μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας. Τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και την μισαλλοδοξία, το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή».

Ο κ. Δούκας μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το debate σημείωσε ότι: «Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα το ντιμπέιτ».

Για «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές», έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος αναφερόμενος στα τετ-α-τετ που είχει διαδοχικά με τους κ.κ. Ανδρουλάκη και Δούκα. «Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ επόμενης μέρας, πως θα το ανοίξουμε και πως θα το προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα. Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε«, τόνισε ο κ. Γερουλάνος ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν θα στηρίξει μία από τις δύο υποψηφιότητες εξήγησε:

«Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Σημαντική η συμμετοχή- ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν».

Όσον αφορά στη συζήτηση για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των μονομάχων του δεύτερου γύρου υποστήριξε ο κ. Γερουλάνος: «Καλό να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από το πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να εκτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις