Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Νέες καταγγελίες για τον 14χρονο που συνελήφθη για ληστεία και εκφοβισμό – Η απειλή μέσα σε σχολείο

Ζάκυνθος: Νέες καταγγελίες για τον 14χρο...

Είχε συλληφθεί και πριν από ένα μήνα

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να αποσταλεί νέα δικογραφία σε βάρος του 14χρονου ανηλίκου, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από ένα μήνα για ληστεία και εκφοβισμό, μαζί με δύο φίλους του, που είναι αδέλφια μεταξύ τους, ηλικίας 14 και 13 ετών, σε βάρος συμμαθητή τους.

Εναντίον του 14χρονου έγιναν, χθες, νέες καταγγελίες στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οποίες, κατά το χρονικό διάστημα από 24-09-2024 έως 04-10-2024, μόνος του ή με συνεργό έναν από τα δύο αδέλφια, ανά περίπτωση, προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικά ποσά, καθώς και ρολόι από συμμαθητές του, απειλώντας τους είτε ότι θα χρησιμοποιήσει μαχαίρι είτε ότι θα τους προκαλέσει σωματική βλάβη.

Μάλιστα η απειλή χρήσης του μαχαιριού έγινε μέσα στο σχολείο που πηγαίνουν οι ανήλικοι κατηγορούμενοι, με τον καταγγέλλοντα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, να υποστηρίζει ότι ο 14χρονος κατηγορούμενος του έδειξε το μαχαίρι και τον απείλησε.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του ανήλικου και των δύο κατά περίπτωση συνεργών του, επίσης ανηλίκων, περιλαμβάνουν τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής, όπως και η εκ νέου δικογραφία εναντίον των γονιών τους για την παραμέληση της εποπτείας τους, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις