Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Εύβοια: Σκότωσε τον θείο του με έξι μαχαιριές επειδή δεν του έδωσε χρήματα

Τραγωδία στην Εύβοια: Σκότωσε τον θείο τ...

Το χρονικό της δολοφονίας

Τραγικό τέλος είχε το αιματηρό επεισόδιο που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Σπαθαρίου στην Εύβοια το βράδυ της Τρίτης, όταν 35χρονος σκότωσε με έξι μαχαιριές τον 73χρονο θείο του μέσα στο σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου στο eviaonline, οι δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Ο 35χρονος επέστρεψε στο σπίτι του θείου του που διέμενε μόνος του και του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντας τον έξι φορές, με τη μια εξ αυτών, στον λαιμό. Παρά τον ισχυρότατο τραυματισμό του, ο 73χρονος κατάφερε αιμόφυρτος να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια, ενώ ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στην συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Κατέρρευσε στο νοσοκομείο η σύζυγος του 73χρονου

Έξω από το νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί οι συγγενείς του που διαμένουν στην Χαλκίδα, μαζί με την σύζυγό του που κατέρρευσε μαθαίνοντας την τραγική εξέλιξη.

Ο 73χρονος είχε τρία παιδιά και έξι εγγόνια, ενώ διέμενε μόνος του για να φροντίζει τα κτήματα. Όλοι έκαναν λόγο για έναν αξιοπρεπή και εργατικό οικογενειάρχη. Η σύζυγός του διαμένει στην Χαλκίδα και κάθε Σαββατοκύριακο ανέβαινε και εκείνη στο χωριό.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του διέφυγε αρχικά προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η αστυνομία που ενισχύθηκε με ισχυρές δυνάμεις «χτένιζε» όλη την περιοχή για τέσσερις ώρες αναζητώντας τα ίχνη του και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, στις 11.30 το βράδυ κοντά στο κοιμητήριο του χωριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις