Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Παρουσιάστηκαν στο Παρίσι οι Bulgari τσάντες «Calla» δια χειρός Mary Katrantzou

Παρουσιάστηκαν στο Παρίσι οι Bulgari τσά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο super glam event της Ελληνίδας creative director ανταποκρίθηκαν από την Αντριάνα Λίμα και την Κέλι Ράδερφορντ μέχρι τη Μαρία Ολυμπία

Στο μεγαλοπρεπές Palais Galliera Musée de la Mode στο κέντρο του Παρισιού, φιλοξενήθηκε το λαμπερό gala παρουσίασης της σειράς «Calla» της Bulgari, με οικοδέσποινα τη Mary Katrantzou.

Η βραβευμένη Ελληνίδα designer πρωτοστάτησε στην εκδήλωση, ως η πρώτη creative director στα δερμάτινα είδη του περίφημου οίκου κοσμημάτων. Ο φακός «συνέλαβε» tv stars, super models, influencers αλλά και γόνους jet setters να κρατούν τις εν λόγω ολοκαίνουριες τσάντες. Aντριάνα Λίμα, Κέλι Ράδερφορντ Νατάλια Βοντιάνοβα, Ασλει Παρκ, Λεονί Χαν, Τίνα Κουνακέι, Άννα Κλίβελαντ, Σαμπίν Γκετί  «τα είπαν» με τις Μαρία Ολυμπία και Ευγενία Νιάρχου αναστατώνοντας το Instagram.

O σχεδιασμός σε αυτές τις Bulgari bags βασίζεται στο μοτίβο της βεντάλιας, το οποίο πρωταγωνιστεί στα ψηφιδωτά των αρχαίων Terme di Caracalla (Λουτρά του Καρακάλλα) στη Ρώμη. Αποτυπώνεται στο κλασικό δέρμα matelassé αλλά και σε επιφάνειες γεμάτες κρύσταλλα…

«Το μοτίβο, μια αισθησιακά καμπυλωτή βεντάλια, χαρακτηρίζεται από μια συναρπαστική θηλυκότητα και οικουμενικότητα, που τη συνδέει με άλλους πολιτισμούς, με άλλα νοήματα. Συνδέεται με το φύλλο gingko και με το κρίνο calla. Η λέξη Calla έχει άπειρες ερμηνείες- αλλά «όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στην Bvlgari» αναφέρει η ίδια η Katrantzou.

Oι τσάντες Calla ακολουθούν τους τόνους του μαργαριταριού, του αμέθυστου, του σμαραγδιού και του  χρυσού, που επικρατούν  στο μνημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View