Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κικίλιας: H απάντηση για την αγορά του πανάκριβου σπιτιού: «Πάλι απέτυχαν να βγάλουν λαβράκι»

Κικίλιας: H απάντηση για την αγορά του π...

Σε ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι η αγορά του σπιτιού αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έγινε με απόλυτη διαφάνεια

Ντόρο έχει δημιουργήσει η αποκάλυψη εφημερίδας ότι ο Βασίλης Κικίλιας αγόρασε σπίτι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, στο κέντρο της Αθήνας.
 
Μάλιστα στην αρχή δεν είχε γίνει γνωστό το όνομα του υπουργού, κάτι που συνέβη σήμερα, με τον Βασίλη Κικίλια να απαντάει για την αγορά του πανάκριβου σπιτιού.
 
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε ότι πάλι απέτυχαν κάποιοι να βγάλουν λαβράκι, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν με απόλυτη διαφάνεια. Επίσης, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι το σπίτι αυτό είναι η απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή.
 
Βασίλης Κικίλιας – «Πάλι απέτυχαν να βγάλουν λαβράκι»


«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.

Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.

Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.

Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις