Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Γιάννης Αλαφούζος: "Σεβαστείτε την μνήμη του Μπάλντοκ, βιώνουμε βαθύ πένθος"

Γιάννης Αλαφούζος: "Σεβαστείτε την ...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ζήτησε τον σεβασμό της μνήμης του Τζορτζ Μπάλντοκ από τα ΜΜΕ και προειδοποίησε με νομικές κινήσεις

Ο αιφνίδιος και οδυνηρός θάνατος του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ συγκλόνισε την οικογένειά του, την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μέσω προσωπικής του δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ζήτησε να γίνει σεβαστό το πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος και να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα που οι οικείοι του επιθυμούν.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του "τριφυλλιού" ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν νομικές συνέπειες σε όσους δεν το πράξουν.

Η δήλωση αναφέρει τα εξής:

"Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του.

Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George.

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ιωάννης Αλαφούζος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports