Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Οπαδοί του Κασσελάκη ετοιμάζουν συγκέντρωση στη συνεδρίαση της Κ.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ: Οπαδοί του Κασσελάκη ετοιμάζουν ...

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να εμποδίσουν την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής που θα συνεδριάσει το Σάββατο φέρεται να είναι μερίδα υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη.

 Ανάμεσα στους οπαδούς του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί sms με το οποίο καλούνται υποστηρικτές του σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα συνεδριάσει κεντρική επιτροπή ώστε να φωνάξουν συνθήματα υπέρ του .

 Παράλληλα τα μέλη του οργάνου που υποστηρίζουν τον Στέφανου Κασσελάκη εμφανίζονται έτοιμα να μην μπουν στην αίθουσα ώστε να μην καταγραφεί απαρτία του οργάνου και έτσι να εμποδιστεί η οποιαδήποτε λήψη απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι το εξώδικο το οποίο έστειλε ο κ. Κασσελάκης έχει ρίξει βαριά τη σκιά του πάνω από την Κουμουνδούρου με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις. Δεν λείπουν αυτοί μάλιστα που θεωρούν επιβεβλημένο να ληφθεί πολιτική ή ακόμα και διοικητική απόφαση κατά του Στέφανου Κασσελάκη που θα του φράξει τον δρόμο μπρος στη διεκδίκηση της ηγεσίας ή ακόμα και θα τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις