Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Απόλλων Πατρών: Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Απόλλων Πατρών: Συνεργασία με το Πανεπισ...

Οι "μελανόλευκοι" ευχαριστούν θερμά τον Πρύτανη Χρήστο Μπούρα και την Αντιπρύτανη Ελένη Αλμπάνη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα συνεργασίας

Επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο, ο Απόλλων Πατρών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Είναι γνωστό ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ BSS αποτελούν σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Η συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με τον ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία που ενισχύει τις σχέσεις ανάμεσα σε δύο φορείς με μακρά ιστορία και μεγάλη επιρροή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Με κοινό σημείο αναφοράς τη νεολαία, το Πανεπιστήμιο Πατρών, με τα 60 χρόνια λειτουργίας του, έχει συνεισφέρει καθοριστικά στον ακαδημαϊκό και επιστημονικό τομέα, ενώ ο ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης υπηρετώντας τις αρχές κα αξίες του αθλητισμού για σχεδόν έναν αιώνα!

Το ΔΣ του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ BSS, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα και την Αντιπρύτανη κα. Ελένη Αλμπάνη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα συνεργασίας και την βοήθεια του Πανεπιστημίου προς τον σύλλογό μας.
Στα πλαίσιά της διεύρυνσης αυτής της συνεργασίας, αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τον κ. Γιώργου Αθανασίου (Πρόεδρος Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ), κα. Βασιλική Μπουντοπούλου (ταμίας Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ) και κ. Θάνο Γαλάνη ( μέλος Δ.Σ. ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ) επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου την Αντιπρύτανη κα. Αλμπάνη στο γραφείο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Συζητήθηκαν οι πιθανές κοινές δράσεις και τρόποι συνεργασίας με πρόθεση την προβολή της Πάτρας ως κέντρο εκπαίδευσης και αθλητισμού.

Εκτός την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ο σύλλογος προσέφερε στο Πανεπιστήμιο Πατρών προς διάθεση στους φοιτητές του, ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διάρκειας για να παρακολουθούν από κοντά την ομάδα μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας.
Επιφυλασσόμαστε για την ανταπόδοση της φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports