Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Sean “Diddy” Combs: Σοκ προκαλούν οι περιγραφές των θυμάτων του ράπερ

Sean “Diddy” Combs: Σοκ προκαλούν οι περ...

«Έπαιρνε ναρκωτικά και γινόταν σαν ζώο»

Αίτημα αποφυλάκισης για τρίτη φορά κατέθεσαν την Πέμπτη (10/10) οι δικηγόροι του διάσημου ράπερ Sean “Diddy” Combs που βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για βιασμούς και εμπόριο λευκής σαρκός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η τρίτη αίτηση αποφυλάκισης που καταθέτουν οι συνήγοροι του καλλιτέχνη ο οποίος είναι στη φυλακή εδώ και τρεις εβδομάδες, όταν και συνελήφθη στη Νέα Υόρκη στις 16 Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν καταθέσει 120 γυναίκες που φέρονται να έχουν υποστεί κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση από τον ράπερ, ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος και ζητά να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, αλλά και να δικαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

«Κυβερνητική πλεκτάνη»
Παράλληλα, υποστηρίζει μέσω των συνηγόρων του ότι βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον ίδιο να επιτίθεται βίαια στην τότε σύντροφό του διέρρευσε επίτηδες από την αμερικανική κυβέρνηση, προκειμένου να τον ενοχοποιήσουν. Στο βίντεο φαίνεται ο ράπερ, φορώντας μόνο μια λευκή πετσέτα γύρω από τη μέση του, να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές την τότε σύντροφό του  που χρησιμοποιεί κατά τις καταθέσεις της το ψευδώνυμο «Κάσι».

Το περιστατικό έγινε σε διάδρομο ορόφου του ξενοδοχείου Ιντερκοντινένταλ στο Σικάγο και μάλιστα η πρώην σύντροφός του ανέφερε ότι ο Sean “Diddy” Combs πλήρωσε 50 χιλιάδες δολάρια για να πάρει το βιντεοληπτικό υλικό στα χέρια του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Κάσι» θα κληθεί να καταθέσει σε ενδεχόμενη δίκη, παρά το συμφωνητικό εχεμύθειας που φέρεται να έχει υπογράψει με τον καλλιτέχνη.

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για τα «λευκά πάρτι» που συνήθιζε να διοργανώνει στο εξοχικό του στα Χάμπτονς προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό, καθώς σύμφωνα με νέες καταθέσεις ο καλλιτέχνης συνήθιζε να συγκεντρώνει σε αυτά διάφορες κοπέλες τις οποίες και βίαζε. Μάλιστα, μια από αυτές περιέγραψε στην κατάθεσή της την δική της εφιαλτική εμπειρία, λέγοντας ότι ο Combs έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών από μια τσάντα με… φάρμακα, που είχε φυλαγμένη σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού και στη συνέχεια επιδιδόταν στις ειδεχθείς του πράξεις. «Όταν έκανε χρήση, νόμιζα ότι είχα απέναντί μου ένα ζώο. Τα μάτια κι οι φλέβες του είχαν πεταχτεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Του χρωστάνε μεγάλες χάρες»
Πάντως, παρά τη σωρεία των καταγγελιών δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Sean “Diddy” Combs να πέσει τελικά στα… μαλακά. «Ακόμα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, προκαλεί φόβο. Είναι τόσο ισχυρός που μπορεί να επηρεάζει καταστάσεις, παρά το γεγονός ότι είναι φυλακισμένος», δήλωσε άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον που φυσικά δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του για ευνόητους λόγους. «Ξέρει πολύ κόσμο. Πολλούς ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις. Τους έχει βοηθήσει παλιότερα και του χρωστάνε μεγάλη χάρη. Και μάλλον ήλθε η ώρα να ξεπληρώσουν», λέει χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Μια άλλη κοπέλα που συμμετείχε στα πάρτι εκείνα που ξεκινήσαν να γίνονται από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ανέφερε ότι κάποια στιγμή είδε στην άκρη της πισίνας μια κοπέλα να είναι γυμνή και αναίσθητη, ενώ κανείς δεν πήγαινε να τη βοηθήσει. «Μάλλον νυστάζει και πεινάει«, έλεγε γελώντας η προσωπική βοηθός του “Diddy”, που ήταν και υπεύθυνη για την «στρατολόγηση» των γυναικών που προορίζονταν για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις του καλλιτέχνη.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό του Sean “Diddy” Combs και με παρουσία στα πάρτι εκείνα ήταν πολλές γνωστές τραγουδίστριες, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ το «παρών» έδιναν και μεγάλοι αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight