Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βούλγαρος παρέλαβε χιλιάδες ευρώ από απάτες σε Ηλεία και Αχαΐα

Βούλγαρος παρέλαβε χιλιάδες ευρώ από απά...

Ένα από τα υποψήφια θύματα έστησε παγίδα στον 58χρονο «εισπράκτορα» της σπείρας κάνοντας ότι πίστεψε πως το παιδί του έπρεπε να χειρουργηθεί

Τέσσερις απάτες και μια απόπειρα που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Αχαΐα και την Ηλεία με τη μέθοδο του υποτιθέμενου τροχαίου, εξιχνιάστηκαν χάρη σε έναν κάτοικο της κοινότητας Λαμπέτι στην Ηλεία που έστησε παγίδα στον «εισπράκτορα» της σπείρας κάνοντας ότι πίστεψε πως το παιδί του έπρεπε να χειρουργηθεί.

Ο σύζυγος της γυναίκας στην οποία τηλεφώνησε ένας άγνωστος που προσποιήθηκε στον «γιατρό» και ζήτησε 70.000 ευρώ για το χειρουργείο, αντιλήφθηκε ότι ήταν απατεώνας και της έκανε νόημα να πει ότι μπορούσε να πληρώσει 5.000 ευρώ και να κλείσει ραντεβού στον Πύργο για να τα παραδώσει. Όταν εμφανίστηκε ένας 58χρονος από τη Βουλγαρία για να παραλάβει τα χρήματα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Στην προανάκριση, ο αλλοδαπός ομολόγησε ότι πρόσφατα είχε παραλάβει μεγάλα ποσά από άλλα τέσσερα θύματα, δήθεν για να υποβληθούν τα παιδιά τους σε χειρουργική επέμβαση με λεία μετρητά, κοσμήματα και λίρες αξίας 34.000 ευρώ. Μεταξύ των θυμάτων, ήταν μια ηλικιωμένη στην Πάτρα που πείστηκε για τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης της σε τροχαίο και του είχε παραδώσει 10.000 ευρώ και 18 χρυσές λίρες.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός συνεργού του αλλοδαπού συνεχίζεται και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, με την οποία ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις