Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αν κοιτάξεις ψηλά... ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αν κοιτάξεις ψηλά... ήρθαν τα Χρι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τοποθετείται ο γιορτινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος

Τι κι αν είναι Οκτώβριος ακόμα, ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της Πάτρας είναι ήδη στη θέση του και με ένα πάτημα κουμπιού μπορεί να ανάψει!

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού του δήμου Πατρέων έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν τους γιορτινούς φωτο-σωλήνες πάνω από τους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Στόχος είναι -όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος- λίγο πριν η Πάτρα γιορτάσει για τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα, η πόλη να έχει φωτιστεί με τα πολύχρωμα φωτάκια του γιορτινού διάκοσμου.

Συνήθως στις 28 Νοεμβρίου με τη βοήθεια λιλιπούτειων που πατούν το κόκκινο κουμπί στην πλατεία Γεωργίου, γίνεται το άναμμα των γιορτινών στοιχείων από άκρη σε άκρη της πόλης.

Όλες οι κατασκευές και οι δημιουργίες θα είναι χειροποίητες από το Δήμο Πατρέων. Η επιμέλεια γίνεται από τη διεύθυνση αρχιτεκτονικού έργου και οι κατασκευές γίνονται στο καρναβαλικό και ξυλουργικό εργαστήρι σε συνεργασία με τις διευθύνσεις ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου. Τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία αναμένεται και φέτος να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης από τις 6 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις